Hasvik, NO
temperature icon 9°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Včera jsme po úmorné cestě na chvíli vyjeli na "116" a podvodní hory. Cyhtlo se několik tresek 80-100cm a keleři. Dnes fouká a prší tak jsme vyrazili na obhlídku jezer do hor za Breivikbotn, ale to jezero kam jsme chtěli je ještě zamrzlé. Ale některá jsou již rozmrzlá. Celý víkend má foukat tak to zkusíme.

Zdravica na Soroyu z Bratislavy. Všetko pobalené. Ráno pre auto k Nakimu, doplniť ďalších parťákov z Kromcu, Trnavy a Nitry a medzinárodná expedícia začína. Verím, že budeme mať šťastie a ak to tak bude, tak v pondelok 25.5. dovidenia. :-x

Dobrá zpráva pro všechny lovce, kteří se na Soroya chystají. Halibuti se začínají objevovat skoro u baráku:-)Z Bestmorhausu jsme nevyjeli dál jak cca 3km. Na hloubce 40-50m. Osvědčená nástraha červená hlava bílá guma.

Ještě jedna z předcházejících dnů v podstatě ze stejného místa (neberte to doslova)

[citace]Vydra napsal:

husky19 napsal:

Tak včera jsme se dostali zase na šelf a nachytali několik pěkných tresek v rozmezí 100 - 120 cm. Je to ale dřina je najít a vůbec to není blízko Hasviku. Byli jsme po celodenním chytání tak "chcíplí", že jsme je ani nefotili a okamžitě začali filetovat. Byly to tresky, které ještě nebyly vytřené. Dnes má foukat, takže asi jen budeme chvíli honit halibuty před přístavem a na šelf zase zítra. Určitě naposledy. V sobotu má foukat a pomalu končíme. Tak se snad zítra zadaří a dochytáme co potřebujeme.

Zdravím všechny kamarády na Jostolen!!!

Ahoj taky ze Soroya, Husky!

A kde jste byli? Na Kveitegrunen nebo ještě dál někde u Runningen?[/citace]

Byli jsme na Kveitegrunen, ale tam jsme nebyli úspěšní. Chytali jsme cca 5 km před.

Halíci opravdu začínají šlapat. Tady je jeden 114 cm před vjezdem do přístavu. :-D

Dnešní ráno, kluci čekáme hladově na info!

Za chvilku start. ;-)

[citace]dub napsal:

Za chvilku start. [/citace] Tak Luboši pohodovou cestu a ať se zadaří

Takže aj naša Bardejovská banda o hodinku štartuje smer Soroya.

Právě teď z přístavu ve Vaaganu. Skupina Vydry přitáhla halíka. Počasí, jak v Karibiku.

[citace]Sim napsal:

Dnešní ráno, kluci čekáme hladově na info!

[/citace]

Sime - nádherná fotka

[citace]Sim napsal:

Právě teď z přístavu ve Vaaganu. Skupina Vydry přitáhla halíka. Počasí, jak v Karibiku.

[/citace]

Vydro a spol. supr práca. Jsem rád, že si Marek ulovil prvního halibuta, dyť jsme spolu všichni už něco kdysi na začátcích našich výprav do Norska zažili..

Jen tak dál a palec nahoru..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.