Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Den 7. Tak hlasím že bedny jsou naplněny. Bohužel větší ryby se podařilo chytnout až cca 20 km od hasviku. Takže cesta trvá aspoň 1h při lepším počasí.... dnes vyrážíme na halík, a jen tak se pobavit s malýma kelerama :-D

to Okun: Takže na velký tresky jezdíte až někde ke Kveitegrunnen?

[citace]husky19 napsal:

Tankování je tu takové, že můžete kupovat benzin od Ahmada za 20,- NOK/litr, nebo jezdit do Brievikbotnu za 16,90 NOK/litr. Loď převezmete s plnou nádrží, kterou zaplatíte za zmiňovaných 20,- NOK/litr a vracíte prázdnou.

Počasí se snad zítra srovná a trefíme se do nějkého slušného hejna. [/citace]

Co je to za blbost? Vždycky se přebíralo s plnou a vracelo s plnou? To jako mám riskovat dojíždět poslední den skoro s prázdnou nádrží do přístavu.

[citace]Vydra napsal:

husky19 napsal:

Tankování je tu takové, že můžete kupovat benzin od Ahmada za 20,- NOK/litr, nebo jezdit do Brievikbotnu za 16,90 NOK/litr. Loď převezmete s plnou nádrží, kterou zaplatíte za zmiňovaných 20,- NOK/litr a vracíte prázdnou.

Počasí se snad zítra srovná a trefíme se do nějkého slušného hejna.

Co je to za blbost? Vždycky se přebíralo s plnou a vracelo s plnou? To jako mám riskovat dojíždět poslední den skoro s prázdnou nádrží do přístavu.[/citace]

Máš pravdu, je to na ho***. Ale někteří rybáři prý vraceli lodě s plnou nádrží, ale doplněnou vodou nebo naftou. Tak je to prý proto. Také se mi to nelíbí, ale je to tak. 8-O

To vydra: cca 5km jižně od lillehaen

to husky: Takže kvůli některým volům a nepoctivcům na to odplácíme my ostatní normální lidi. Klasika.

A jak vám to jde? Našli jste už nějaký slušný hejna velkých ryb? V pondělí vyjíždíme...

To vydra: jinak už se to stěhuje blíže k hasviku. Tresky byli i hned před výjezdem z hasfjordu ve 100m hloubce. První bych to zkusil tam ať zbytečně nevyjizdite benál. Ale podotýkám, že každým dnem seto může změnit ;-)

to Okun: Myslíš Lillehagrunnen? Nemáš nějaké bližší souřadnice? :-)

To vydra: Tresky do metru byli tu

To vydra: A tu první informaci máš od robin21 :-D

To Vydra : Laďo , treba sa povesit na výfuk Litevcom. Včera vraj vyvážali 6 beden rybího odpadu...Telefonoval sem s chlapama od nás. Počasí mizerné jak píše Husky. Možná ich to dnes poobede pustí na vodu...

Zatím sedíme na chatě a čekáme na vítr. (až ustane);-)

Odpoledne nás to snad pustí alespoň před přístav a zítra odpoledne snad kamkoliv. Tak uvidíme. Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. 8-):-D:-D:-D

to Dub: Jo, Litevci to tam znají fakt dobře. Loni jsem se o tom přesvědčil.Ti jsou určitě u Daurise v Breivikbotnu.

To Vydra : Videli ich chlapi z Vaganu aj partia z tej novej chaty. Budú nekde poblíž...nepoznám to tam.

to Dub: Jsou určitě u Dariuse v Breivikbotnu. On je původem Litevec.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!