Hasvik, NO
temperature icon -3°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Jiříku, také přeji šťastnou cestu a krásné ryby. :-P:-P

Došky, tobě taky přeji velké ryby pro druhý turnus. :-D:-D:-D

Jirko přeji také šťastnou cestu a při chytání dobrej vítr. Ostatní už přijde samo.

To Naki: Co tady plevelíš Soroyu Jostolenem?:-E Nebo snad jede Došky na Sever?:-D:-D:-D

[citace]husky19 napsal:

Neboj, dnes vyrážíme! Předpověď počasí sice "nic moc", ale: Kdo se bojí, nesmí do lesa![/citace]

Hasky , přeji šťastnou cestu. Vyrážíme zítra za vámi. Kdyby jste měli problémy na cestě tak se ozvi na tel. 777 567 562. Jinak 15 na Soroya.

Milan

[citace]Norek napsal: To Naki: Co tady plevelíš Soroyu Jostolenem? Nebo snad jede Došky na Sever?[/citace]

Norku, jen abys věděl, tak od nás z jižní Moravy je kamkoli do Norska na sever. :-D:-D:-D:-D Nevím, jak od vás z Práglu.:-D:-D:-D

Naki, vždyť víš, že já jezdím z Práglu na sever přes Brno. 8-)

Tady fotky pro Jirku, než se zorientuje, fakt to dobře bere. :-P

to Sim: Michale, to ze kdy?

to Robin21: Tak jak vám to jde? Dostali jste se dnes na šelf? Předpověď máte na dnešek a zítřek good.

soroya za posledne tri dni nic moc.ryby len sporadicky a musí sa jazdit asi tak 40km.pomali sa začina vyprazdnovat aj šelf.ešte mame týžden tak snad sa zadarý.

to kikirik: Tak to jsem nechtěl slyšet. Jedeme hned po vás. Jezdíte až na Kveitengrun?

[citace]kikirik napsal: soroya za posledne tri dni nic moc.ryby len sporadicky a musí sa jazdit asi tak 40km.pomali sa začina vyprazdnovat aj šelf.ešte mame týžden tak snad sa zadarý.[/citace]

Treba udržiavať optimizmus. Dnes vám tam dorazili posily, spoločne na nich určite vyzrejete.:-D

To kikirík : Joki jak nehodíš foto , aspoň jak sa Jaro kúpal , TAK ŤA NEZNÁM...;-):-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!