Hasvik, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

[citace]bulik napsal:

blahopřeju pánové, nádhera a jen tak dál[/citace]

Ako dni na odpočte ubúdajú, tak narastá nórska horúčka. Schôdza na doladenie predodjazdových záležitostí bude zajtra,samolepky na tubusy pripravené, ... Dnes za 24.

[citace]Norek napsal:

Dnes se opět zadařilo. Tresky jsme našli od Kveitegrunu dál na volný podél šelfu. Lovili jsme je od 90 -160m. Na větších hloubkách jdou ve sloupci. Většina je vytřená a při kuchání mají prázdné vnitřnosti. Počasí při výjezdu bylo dobrý, foukala 5. Zpátky jsme se vraceli při 8-9m/s a jeli jsme do Hasfjordu proti větru a vlnám 2,5 hod. Největší tresky měly 134, 127 a 124cm. Hodně tresek bylo přes metr.

[/citace]Že byly vytřený-tudíž lehčí,vůbec nevadí=naopak,poskytly potomstvo a pak šup z vody na pekáč:-).Já upřednostňuji délku ryby,před váhou-těžší jsou samozřejmě ty,které se ještě nestihly vytřít a to je škoda.Každopádně krásné ryby-gratuluji

Krásné ryby, bohužel nechápu co s takovým množstvím budete dělat??

Snad jich nebude škoda

Čo by s nimi robili?

Zjedia sa 8-O

Pekné úlovky

Ahoj kluci,

Norku zkus nějaké foto nebo zážitky.

Mám postcestovní horečku a vy se moc nehlásíte...

Tak Honzíku šťastnou cestu zpět. Norek právě stojí v Hasviku u trajektu, který jim jede v 11:30. A pak už rovnou do..

Také přeji Norkovi šťastnou cestu domů. A já to mám dnes za 10

Takže já za 11? :-) :-) :-)

Pafko, Ty jedeš o den dřív a nebo se pletu?:-?

Zatím to bylo vždy o 1 den po Jirkovi, takže pokud to nesedí, tak si 1 den ubral :-) :-)

A nebo možná vyrazím o 1 den napřed pěšky :-) :-)

Pafka má pravdu. Já+1. :-D:-D

My vyrážíme trajektem Rostock - Trelleborg 12.5. ráno a Pafka s Nakim 13.5. ráno. :-D

Soroya dnes na šelfu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.