Hasvik, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Honzo moc pěkný!

Tak vítej Honzíku, jsem rád, že už vám vše funguje. Tak si to tam ještě pěkně užijte a pozdravuj.

To Naki: díky za zprávy a info, které jsi nám poskytoval, když jsme byli 5 dní odříznuti od světa. Celá parta Tě pozdravuje.

to SODRAK: zdar na sever, je tam prosím Tě u Vás zprovozněna druhá filetárna? Ahmad už to loni sliboval:-P

Dík...

[citace]menny napsal:

to SODRAK: zdar na sever, je tam prosím Tě u Vás zprovozněna druhá filetárna? Ahmad už to loni sliboval

Dík...[/citace]

Áno je funkčná už to paráda.

Dnes se opět zadařilo. Tresky jsme našli od Kveitegrunu dál na volný podél šelfu. Lovili jsme je od 90 -160m. Na větších hloubkách jdou ve sloupci. Většina je vytřená a při kuchání mají prázdné vnitřnosti. Počasí při výjezdu bylo dobrý, foukala 5. Zpátky jsme se vraceli při 8-9m/s a jeli jsme do Hasfjordu proti větru a vlnám 2,5 hod. Největší tresky měly 134, 127 a 124cm. Hodně tresek bylo přes metr.

:-P:-P:-P

momentka z pitevny

Hezký Honzíku, moc hezký. Dívám se, že Rýša je zoodpovědnej,i při filetování má vestu. :-D:-D:-D:-D

[citace]Naki napsal:

Hezký Honzíku, moc hezký. Dívám se, že Rýša je zoodpovědnej,i při filetování má vestu. [/citace]

Je dbalý všech předpisů. Co kdyby při filetáži tresky přišla nečekaná vlna. Možná by to chtělo si jí vzít i do postele. Co kdyby přišla vlna vášně. :-D:-D:-D

Ale jinak Honzíku, také velká gratulace. Jen nám je tam pohlídejte!! Za 14 dní touto dobou se budeme plavit Baltem do Trelleborgu!! ;-)

Na vlnu vášně by, ale potřeboval jiné ochrané pomůcky ;-)

Tak aby bylo jasno. U nás vlna vášně probíhá v kuchyni. Ríša tu vestu nosí proto, že dělá hezké sexy tělo.

To husky 19: Jiříku treskám jsme domlouvali, ale nedaj si říct. Jsou čím dál tím víc dál od Breivikbotnu. Asi Ti plavou naproti na ten Balt.

Horká aktualita: sněží jak prase a druhou loď máme na moři.

:-(

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!