Hasvik, NO
temperature icon 10°C
mrholení
Trondheim, NO
temperature icon 21°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

[citace]honzak napsal:

Deriku krásná práce. velká gratulace všem lovcům. [/citace]

Honzo dik a pozdravuj dedu miloš

Nevíte někdo jak pojedou trajekty na Soroyu ve čtvrtek 14.5.2015 (Oksfjord-Hasvik) a 25.5.2015 (Hasfik-Oksfjord)?

Oba tyto dny je v Norsku státní svátek. 14.5.2015 je Nanebevstoupení Páně (Kristi Himmelfartsdag) a 25.5.2015 jsou Letnice - Svatodušní pondělí (2. pinsedag). Jízdní řád se tváří jakoby nic, ale přeci jenom bych měl rád jasno. ;-)

:-E krasne foto Miloš aj ušianka ti pristane nevadi ze nebudu uzivaj

[citace]derick napsal:

Tak včera to bol boj,konečne poriadna rybačka, mne sa podarilo chytiť tresku 150cm a 23kg, bol to nádherný boj a po asistencii Jirku sme hu zdolali na našu loď,proste nadhera[/citace]

Derick...super práca, to je ono...8-)

Zdravím všecky klučiska..8-)8-)8-)

[citace]husky19 napsal:

Nevíte někdo jak pojedou trajekty na Soroyu ve čtvrtek 14.5.2015 (Oksfjord-Hasvik) a 25.5.2015 (Hasfik-Oksfjord)?

Oba tyto dny je v Norsku státní svátek. 14.5.2015 je Nanebevstoupení Páně (Kristi Himmelfartsdag) a 25.5.2015 jsou Letnice - Svatodušní pondělí (2. pinsedag). Jízdní řád se tváří jakoby nic, ale přeci jenom bych měl rád jasno. [/citace]

Resili jsme to vloni o Velikonocich a provoz byl jako v nedeli...

Jirko všechno nejlepši k svátku poradně to oslavte a doufam že si zvedneš osobák

Dnes výjazd na dve hodiny,silný vietor,veľké vlny a rybačka v celu pohoda naj.130cm a 18kg.

Super krásné ryby gratuluju!!!

Chlapi,velká gratulace,že i v tom větrisku takhle srdnatě bojujete...Tak se věru doopravdy "kalí ocel" :-D:-D:-D

A obecňačka 150 cm: to je věru nějaký zásek ! Asi byla ale zraněná, nebo po náročném výtěru, jinak tu váhu nechápu: v srpnu měla moje 135-ka víc kg... při běžných jarních podmínkách by to muselo být spíš k padesáti, než k necelým třiceti kg, ne ? Kéž vás moře ještě odmění !

Jirko tobě to tam tak suší, doufám že už nezlobíš?

Dnes opčt krasný a povedený den.

Vilda si chytil 135ku,

2x přišel i okounek

Vilda a jeho překvapivý úlovek.

Dobré úlovky, snad Vám to promrzne.

Od včerejška nám jde wi-fi. Dneska bylo hezky, foukala jen 4, tak jsme vyjeli na šelf. Ryby jsme našli až u Kveitegrunu. Za 5 hodin včetně cesty z Hasfjordu jsme chytli 36 tresek. Žádná velká nepřišla, největší 117cm, jinak většina 100 - 110cm. Limit máme splněný na 106%

:-D trofejky se mrazí. Druhá loď se vrátila před chvílí, filetují 4 bedny.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.