Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Honzíku, Norku, nějaké informace by nebyly??? Čekáme!! :-E

[citace]husky19 napsal: Honzíku, Norku, nějaké informace by nebyly??? Čekáme!! [/citace]

Né, nebyly. Nemají ani wifi, ani televizi, tak jsou tam trošku odřízlí. Tak 2x denně jim volám předpověď, kdy budou moci vyrazit a kdy se vracet. Včera to byli na chvilku zkusit navečer, kdy se vítr trošku uklidnil. Dovezli asi 15 tresek, nic velkého, tak kolem metru. Odpoledne by se měl vítr uklidnit a na pár dnů být přívětivý, tak se chystají vyplout. Hlavně chtějí na šelf. Jak budu mít další zprávy, tak dám vědět.

Díky Naki. 8-)

[citace]husky19 napsal: Díky Naki. [/citace]

Aj my sa nevieme dočkať nových info. Za 30. :-D

[citace]lacoh napsal:

husky19 napsal: Díky Naki.

Aj my sa nevieme dočkať nových info. Za 30. [/citace][citace]

No jo, střídáte nás v Nielsnu. :-D

Máš pravdu husky. Tak už nech si tam. ;-) A myslím že dnes to tam prepukne. Aspoň podla predpovede by už mohli byť chlapi na vode...

Chlapáci v Hasviku, můžu poprosit o foto,(detail) zádi lodi a změřeni průměru trubky na kterou by se dala namontovat sonda k echolotu? Předem děkuji a at nefouká chtělo by to nějakou fotečku zatím čau a at se daří

:-)

Tak jsem zase mluvil s Norkem. Kolem poledne se tam ještě rozfičelo a chvilku sněžilo, ale potom se to dle předpovědi zklidnilo a vyrazili. Nebyli daleko,chytali tak 4 hoďky a dovezli 3 bedny tresek něco přes metr. Druhá loď je ještě na vodě, vyrazila dál. Tak uvidíme,ale info budu mít asi až ráno. Zítra chtějí obě lodě na šelf.

Tak ještěže máme reportéra Nakiho, který nám zprostředkuje info ze Soroya. Co to mají za chatu, že tam není v dnešní době připojení k netu? Jak to tu máme my nadržení vydržet?;-)

Jak říkám, ještěže mám reportéra Nakiho. Díky! 8-):-P:-D

Husky, podívej se na první stranu vlákna, které jsi založil, tam to máš. Kluci jsou celkem nasr..., dneska to mělo už fungovat včetně televize,ale nic. Znáš přece jejich "tomorrow"

[citace]Naki napsal:

Husky, podívej se na první stranu vlákna, které jsi založil, tam to máš. Kluci jsou celkem nasr..., dneska to mělo už fungovat včetně televize,ale nic. Znáš přece jejich "tomorrow"[/citace]

No právě, proto je mi to divné. U této chaty je v nabídce uvedeno WiFi. Napadlo mě, jestli se náhodou neocitli, na poslední chvíli, někde jinde. Ale máš pravdu, jejich v klidu pronesené "tomorrow" už také znám.:-?

husky19: Ještě že říkají "tomorrow" a ne "maňana", i když v důsledku je to stejné. :-D

[citace]VenaS. napsal:

husky19: Ještě že říkají "tomorrow" a ne "maňana", i když v důsledku je to stejné. [/citace]

:-D:-D:-D

Hotelieri na Kanár. ostrovoch klientovi tiež hovoria "tomorrow" a "maňana" a kolegovi hotelierovi hovoria, že sa netreba "trhať", veď každý turista za pár dní odijde. :-D:-E

Dnes se konečně zadarilo

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!