Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Pánové,hodně zdaru a dobré počasí! Před asi 5ti lety jsme takhle za sluníčka vyjeli dopoledne v Hasviku, na vodě fůra lodí a ryb nespočet, takže mí parťáci (krom jednoho poprvé a naposled) zasedli k notebookům, však prý i zítra je den... taky byl. A jediný kdy se dalo pěkně chytat. Pak vichry, vánice,šturmy, a jelo se domů...tak se moc neraďte, a hurá na vodu - na Soroyi je každý krásný den za odměnu. Ať vám to bere jak naši finančáci :-D:-D:-D

PS. A máte věru těžce betelnou káru: asi to 150 km/h běžně nepojede, ale musí to být komfort větší jak Royal Class u British Airways:-):-):-)

Včera než jste přijeli, tak byla ulovena treska 30.5kg. Tak se snažte a díky za report. Prožiju si to s Váma!

Vilíku a spol. já vás sleduji taky.

Vildo kdybys nevěděl na co chytat, tak zkus toto..

Ta ,,kára,, je fakt parádní....8-)

Vildo a spol držím palce at se povede nějaké monstrum. Ps. A hlídejte Jirku:-D:-D:-D

Kluci na Soroya taky vás sleduji Přeji tresku přes 30 a ať vyjde počasí :-P hned bych se vrátil už mě zase svrbí ruce :-D

Dýmící vulkán je na Soroya..to se budou dít věci.. Vildo a spol. dejte jim co proto a držím palce..všem...

Šroubek..

ať vám to vyjde kamarádi

Takže chlapi asi dosud filetují, nebo zapíjejí ulovená monstra... nevím jaké dnes na Soroyi bylo počasí (práce až-až), ale věřím, že se zadařilo!

Miloš a Jirka přemýšlí kam dnes vyrazí.:-D

Kapitán týmu Vilda -ranní siesta:-):-P:-P

Aktualni foto od Vildu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!