Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Dnešní lov, ve 3 lidech za 2,5 hod rybariny. Celkem 45 kusu od 10 kg do 21 kg. Zase drina jak pr...

Je fajn že to tu znova funguje. Ja sa z toho čakania asi pos...;-)

to jsme dva planovany odjez 10.6.je to vazne k jak pises. jinak zpravodajci funguji tak je to cekani snesitelnejsi.jen tak dal a petru zdar.

Upravil jsem na první stránce tohoto vlákna seznam všech skupin, které letos Soroyu navštíví. Šedá barva - již proběhlo, červená - aktuální, černá - budoucí. ;-)

To jen tak pro přehlednost. :-D:-D

Parta z "Bestemors house" dorazila včera v ranních hodinách v pořádku domů. Cesta se nám trochu protáhla zčásti díky povětrnostním podmínkám (uzavírka silnic a čekání na zprůjezdnění) a zčásti kvůli defektu kola

( kdo by řekl, že je dobré mít dvě rezervy :-D )

Důležité je, že jste v pořádku dorazili. Vítej doma lovče, teď to snad napravíš s reportem - z místa toho od Tebe moc nebylo :-( :-)

Zítra se ukážeš??

[citace]husky19 napsal:

Upravil jsem na první stránce tohoto vlákna seznam všech skupin, které letos Soroyu navštíví. Šedá barva - již proběhlo, červená - aktuální, černá - budoucí[citace]husky19 napsal:

AHOJ napiš si termín 30.6.-10.7.chata Hytta a bude nás 5 závislákú čau Hořováci:-D

Máte to tam Hořováci! :-D:-D:-D

kdo je tady Frcoun.

Já jsem taky Hořovák

Petr

Právě dnes vyráží dýmící vulkán na Soroya..hodně štěstí Vildo..

Pekné úlovky aj z tejto skupiny a fakt veľmi dobré niektoré fotky z prostredia SOROYA. Okrem toho to cítim rovnako, ako čítam. Ľudia, čo sa chystajú sa nevedia dočkať, tí čo lapajú sú vo vytržení a tí, čo už tam boli, tak ich svrbia dlane a hneď by sa vrátili. Asi to má niečo spoločné aj s tým ženským menom - SOROYA.:-x

Souhlasím s Lubomírem. V květnu jedu do Norska už po dvaadvacáté. Už jsem leccos viděl, něco i zažil, celkem dost ryb chytil. Byly lokality, které se mi líbí, některé i moc líbí, byly lokality kde jsem si to fakt užil, ale už se tam asi nevrátím, byla i lokalita kam se už nevrátím nikdy, ale Soroya je prostě Soroya.

Nabízí se i otřepané klišé, které mi asi někdo bude vyvracet a bude mi i oponovat. Já s ním budu i souhlasit a nebudu se ani moc bránit, ale musím to napsat:

Kdo nenavštívil Soroyu, nebyl v Norsku na rybách. ;-)

[citace]sroubek282 napsal:

Právě dnes vyráží dýmící vulkán na Soroya..hodně štěstí Vildo..

[/citace]

Tak za 6 hodin vyrážíme!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!