Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,205 odpovědí. Do diskuze (156 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 8 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 2,206)
  • Autor
    Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Nevypadá to nadějně….

Paradoxxx
    Účastník
    (151 odpovědí)

Neboj a vyraž =to není mělčina,to je asi periskop ruské jaderné ponorky8-O8-O

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Paradoxxx napsal:

Neboj a vyraž =to není mělčina,to je asi periskop ruské jaderné ponorky[/citace jj,a z té ponorky najdnou vylezl ruský důstojník a ptá se rybáře”jej,neviděl jsi tu americký tanker a kam plul?” Rybář z CK Hitra odpoví,plul severo severo západ.Důstojník na to, nežvaň a ukaž kam!!!:-x

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Omlouvám se kapitánem být nechci,jen nemohu přijít na to,proč mi to vždy vyskočí 2x 3x

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Ten pohled z Bestemorsu na tyčku před okny znám. 😀

Přeji zlepšení počasí!! Ještě alespoň jesnou vyjet!!!

A nechte nám tam něco. Dnes za 34 !!! :-P:-P:-P

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

husky19 napsal: A nechte nám tam něco. Dnes za 34 !!!

Nazdar. My sme len o 1 pozadu. Dnes za 45. :-D:-D:-D

Karty
    Účastník
    (26 odpovědí)

Zdravím Preparátora a Frantu na bájný ostrov. Byl jsem teď několik dní bez možnosti připojení na net a tak se omlouvám, že jsem vám ani nepopřál šťastnou cestu a dobrý lov. Z příspěvků však až dnes vidím, že cesta byla snad v poho a o pěkné ryby není nouze a to dokonce i ty téměř trofejní. Myslím na vás a přeji aby se počasí umoudřilo a vy si ještě pěkně polapali. Vím z vlastní zkušenosti ze Soroya, jak vítr dokáže potrápit. Nicméně lze se zabavit i jiným způsobem. Udělejte si výšlap na některý z okolních kopců a poté František něco dobrého ukuchtí a pustí vám nějaké pěkné video. :-D. Láďo nemůžeš se pořád pachtit v tej filetárně. Ještě dnes mi z ní vstávaj chlupy na zádech. Františku Tobě gratuluji k těm obr treskám. Seš pašák. A Tobě Láďo k tomu halíkovi. Je pěknej. Jako bych ho znal. Vyjeď ještě na 116 a chyť tam ještě nějaký pořádný hovado u dna a nech se pořádně vyfotit. Focení na lodi ve vlnách není sranda, to vím. Sám si na ty Tvoje koulející oči, když se mi to nepovedlo, dobře vzpomínám. Tak ještě jednou zdravím i ostatní účastníky letošní expedice, které jsem se bohužel nemohl zúčastnit.

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Ahoj Petře, to se bát nemusíš :), už jsme včera oblezli s Zokem půlku ostrova 🙂 Doufám, že příští rok už neodmítneš a já Tě budu moc opět komandovat na loďi vedle mě :))

menny
    Člen
    (6 odpovědí)

Zdar na sever, mám dotaz, jestli Ahmad už zprovoznil druhou filetárnu (přístup od Vaaganu)?

Dík…

Paradoxxx
    Účastník
    (151 odpovědí)

vlastina napsal:

Omlouvám se kapitánem být nechci,jen nemohu přijít na to,proč mi to vždy vyskočí 2x 3x

Když vyslovíš něco ve spojitosti s Ruskem(natož s ruským důstojníkem),tak je vše hned 2-3x větší:-P i tvé zprávy:-D

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

Pánové a dámo to jsou jen novinářské kachny. Ruská ponorka tam nikdy nebyla…..:-D:-D:-D:-D:-D

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Ja myslím , že zok jednu ” ponorku ” dnes vytiahne . 😉

kikirik
    Účastník
    (62 odpovědí)

kto by mal zaujem o rybačku na soroyi od 10.05. do 20.05.z dobrou partijou zo zahoria od Malaciek nech zavola na tel.č.00421905524883 alebo na 00421903791871.najlepšie z okolia BA,MA,SE,SI,PK a Breclav,Brno a okolie.ale nieje podmienkou.doprava zabezpečena podrobnosti po telefone.najneskôr do 01.05.dať vediet vo večernych hodinach.

kikirik
    Účastník
    (62 odpovědí)

minulí rok prvý krat na soroyi fantasticky zažitok.vypadol nam kamarat ktorý v tom období z manželkou čakaju prirastok.inak sa velmi tešil bol totiš najlepši lovec z celej partie jeho osobak 50kg halibut.

Paradoxxx
    Účastník
    (151 odpovědí)

Před pár hodinama jsem si dělal nevinnou prču z Ruské jaderné ponorky a teď čtu na seznamu : V Rusku hoří jaderná ponorka:-S:-E a zese tam budou mít větší ryby

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 2,206)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...