Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Nevypadá to nadějně....

Neboj a vyraž =to není mělčina,to je asi periskop ruské jaderné ponorky8-O8-O

[citace]Paradoxxx napsal:

Neboj a vyraž =to není mělčina,to je asi periskop ruské jaderné ponorky[/citace jj,a z té ponorky najdnou vylezl ruský důstojník a ptá se rybáře"jej,neviděl jsi tu americký tanker a kam plul?" Rybář z CK Hitra odpoví,plul severo severo západ.Důstojník na to, nežvaň a ukaž kam!!!:-x

Omlouvám se kapitánem být nechci,jen nemohu přijít na to,proč mi to vždy vyskočí 2x 3x

Ten pohled z Bestemorsu na tyčku před okny znám. :-D

Přeji zlepšení počasí!! Ještě alespoň jesnou vyjet!!!

A nechte nám tam něco. Dnes za 34 !!! :-P:-P:-P

[citace]husky19 napsal: A nechte nám tam něco. Dnes za 34 !!! [/citace]

Nazdar. My sme len o 1 pozadu. Dnes za 45. :-D:-D:-D

Zdravím Preparátora a Frantu na bájný ostrov. Byl jsem teď několik dní bez možnosti připojení na net a tak se omlouvám, že jsem vám ani nepopřál šťastnou cestu a dobrý lov. Z příspěvků však až dnes vidím, že cesta byla snad v poho a o pěkné ryby není nouze a to dokonce i ty téměř trofejní. Myslím na vás a přeji aby se počasí umoudřilo a vy si ještě pěkně polapali. Vím z vlastní zkušenosti ze Soroya, jak vítr dokáže potrápit. Nicméně lze se zabavit i jiným způsobem. Udělejte si výšlap na některý z okolních kopců a poté František něco dobrého ukuchtí a pustí vám nějaké pěkné video. :-D. Láďo nemůžeš se pořád pachtit v tej filetárně. Ještě dnes mi z ní vstávaj chlupy na zádech. Františku Tobě gratuluji k těm obr treskám. Seš pašák. A Tobě Láďo k tomu halíkovi. Je pěknej. Jako bych ho znal. Vyjeď ještě na 116 a chyť tam ještě nějaký pořádný hovado u dna a nech se pořádně vyfotit. Focení na lodi ve vlnách není sranda, to vím. Sám si na ty Tvoje koulející oči, když se mi to nepovedlo, dobře vzpomínám. Tak ještě jednou zdravím i ostatní účastníky letošní expedice, které jsem se bohužel nemohl zúčastnit.

Ahoj Petře, to se bát nemusíš :), už jsme včera oblezli s Zokem půlku ostrova :) Doufám, že příští rok už neodmítneš a já Tě budu moc opět komandovat na loďi vedle mě :))

Zdar na sever, mám dotaz, jestli Ahmad už zprovoznil druhou filetárnu (přístup od Vaaganu)?

Dík...

[citace]vlastina napsal:

Omlouvám se kapitánem být nechci,jen nemohu přijít na to,proč mi to vždy vyskočí 2x 3x[/citace]

Když vyslovíš něco ve spojitosti s Ruskem(natož s ruským důstojníkem),tak je vše hned 2-3x větší:-P i tvé zprávy:-D

Pánové a dámo to jsou jen novinářské kachny. Ruská ponorka tam nikdy nebyla.....:-D:-D:-D:-D:-D

Ja myslím , že zok jednu " ponorku " dnes vytiahne . ;-)

kto by mal zaujem o rybačku na soroyi od 10.05. do 20.05.z dobrou partijou zo zahoria od Malaciek nech zavola na tel.č.00421905524883 alebo na 00421903791871.najlepšie z okolia BA,MA,SE,SI,PK a Breclav,Brno a okolie.ale nieje podmienkou.doprava zabezpečena podrobnosti po telefone.najneskôr do 01.05.dať vediet vo večernych hodinach.

minulí rok prvý krat na soroyi fantasticky zažitok.vypadol nam kamarat ktorý v tom období z manželkou čakaju prirastok.inak sa velmi tešil bol totiš najlepši lovec z celej partie jeho osobak 50kg halibut.

Před pár hodinama jsem si dělal nevinnou prču z Ruské jaderné ponorky a teď čtu na seznamu : V Rusku hoří jaderná ponorka:-S:-E a zese tam budou mít větší ryby

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!