Zdravím Preparátora a Frantu na bájný ostrov. Byl jsem teď několik dní bez možnosti připojení na net a tak se omlouvám, že jsem vám ani nepopřál šťastnou cestu a dobrý lov. Z příspěvků však až dnes vidím, že cesta byla snad v poho a o pěkné ryby není nouze a to dokonce i ty téměř trofejní. Myslím na vás a přeji aby se počasí umoudřilo a vy si ještě pěkně polapali. Vím z vlastní zkušenosti ze Soroya, jak vítr dokáže potrápit. Nicméně lze se zabavit i jiným způsobem. Udělejte si výšlap na některý z okolních kopců a poté František něco dobrého ukuchtí a pustí vám nějaké pěkné video. :-D. Láďo nemůžeš se pořád pachtit v tej filetárně. Ještě dnes mi z ní vstávaj chlupy na zádech. Františku Tobě gratuluji k těm obr treskám. Seš pašák. A Tobě Láďo k tomu halíkovi. Je pěknej. Jako bych ho znal. Vyjeď ještě na 116 a chyť tam ještě nějaký pořádný hovado u dna a nech se pořádně vyfotit. Focení na lodi ve vlnách není sranda, to vím. Sám si na ty Tvoje koulející oči, když se mi to nepovedlo, dobře vzpomínám. Tak ještě jednou zdravím i ostatní účastníky letošní expedice, které jsem se bohužel nemohl zúčastnit.