Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Tak zítra konečně odjezd. Těšte se na fotky, info přímo od vody a hlavně halíka 130Kg kterého vytáhnu 4 den zájezdu :)))

Poděkování,že vnadíte i nás---čekatele :-E

[citace]Preparator napsal:

Tak zítra konečně odjezd. Těšte se na fotky, info přímo od vody a hlavně halíka 130Kg kterého vytáhnu 4 den zájezdu :)))[/citace]

Ahoj, tak to Ti přeji, škoda že jsem nemohl jet, jsem po operaci ramene, tak snad příště, musel jsem nechat jarní Soroyu až na září. Šťastnou cestu a krásnou rybařinu.

[citace]zerp napsal:

To ELEM

Jste s tátou borci a moc Vám to přeju. Jste rybáři dle mého gusta.......

Sledujeme Vás a držíme palce. Začátkem července tam budu taky a doufám že vám krom svejch kravinek...... pošlu i ryby. Šťastnou cestu domu vám všem !!!!!!![/citace]

Díky všem za krásná přání. Zerpíku já jsem táta, ale Qwuiddovi to vyřídím.

Nejedete letos ještě na Bessaker?

Dneska konečně odjezd !! Při přečtení příspěvku od Preparátora jsem konečně pochopil jeho obavy, že se do obytňáku nemůžeme naskládat. Mám stejné plány :-D:-D

Ahoj táto + Qwuiddo......:-D Bessaker je myslím od 27.8. a máme do 10 míst.......

Je to tam BOMBA-KRÁSA ve všem.....:-)

;-);-) To PREPARATOR+ZOK

Tak bojujte......držím Vám palce a přeju mnoho nevšedních zážitků .....ryb už bylo DOST......:-D

Reporty nemají chybu... už ať tam jsme;-)

Jak je to s benzínem? Ahmed nebo Ben vozí a platí se v hotovosti nebo tankujete sami na kartu v Breivikbotnu? Ptám se abych věděl jestli mám koupit víc NOK nebo postačí karta? Je někde na Soroya vůbec bankomat? Možná u toho obchodu v přístavu? Ale nevím, nevšiml jsem si.

[citace]Sim napsal:

Dneska to má grády

[/citace]

Ahoj Michale - opět se na ,,krutém severu,, sešla bezva parta. Máte tam parádní ryby a parádní výhledy - to vše se vám dá závidět, ale určitě ne to počasí...:-? - to je extrém...

Mohl by jsi nám prosím tě sdělit, čím a jak byla focena ta polární záře? Je fantastická.

Od pondělí pojede benzinka v hasviku ale pouze pro naše hosty a bude tam jenom benzin zaplatíš na hotelu můžeš kartou nebo hotově dostaneš účet a z tim dojdeš za mnou a ja ti dám benzin bude otevřena dvakrát deně zatím ještě nevím přesný čas myslim že v 8:00 a 16:00

to tomecek29: Dík za info. Budem na Galeriet. Beru tedy kartu.

[citace]Preparator napsal:

Tak zítra konečně odjezd. Těšte se na fotky, info přímo od vody a hlavně halíka 130Kg kterého vytáhnu 4 den zájezdu :)))[/citace] Hlavně ať máte pěkný počasí a ten halík určitě přijde.Proč jenom 130 cm?Přeji pohodovou cestu:-P

Zdravím Jaromíra (tomecek 29) na Soroyu a věz, že vyrážíme do Nielsna za 42!! Tak doufám, že budeme mít nejlepší lodě. :-D:-D:-D

To si piš :-D:-D:-D

[citace]tomecek29 napsal:

To si piš [/citace]

Moc díky. A ještě bych prosil nějaké velké vesty. :-? Abychom se do nich vešli i my trochu objemnější. :-D Když teď vymysleli Norové tu "bezpečnost" na moři. :-?;-):-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!