Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Zajímá mne,jak to lovci Sim a elem dělají s limty 15 kg filet na osobu,když vidím ty kvanta ryb a hory fletů. kedlobak

[citace]kedlobak napsal:

Zajímá mne,jak to lovci Sim a elem dělají s limty 15 kg filet na osobu,když vidím ty kvanta ryb a hory fletů. kedlobak[/citace]

my to řešíme tak, že na filety nad limit si pořídíme doklad o zakoupení, místní ti poradí a je to v pořádku...

[citace]Mouchard napsal:

kedlobak napsal:

Zajímá mne,jak to lovci Sim a elem dělají s limty 15 kg filet na osobu,když vidím ty kvanta ryb a hory fletů. kedlobak

my to řešíme tak, že na filety nad limit si pořídíme doklad o zakoupení, místní ti poradí a je to v pořádku...[/citace]

Jinak Michal psal viz str.20 nebo i výše , že podporují nějaký špitál (pokud ryba nejde vrátit), že je tam dost potřebných....

To Pafka. Asi budeš mít pravdu. Ale z jakého baráku jsi lítal? Na filmu je vidět že pouštíš z nějaké terasy.

Jirka

[citace]Sim napsal:

Pěknýho halíka ulovil Marian - 21kg. Záběr přišel na 8Om, nástraha pilker

[/citace]

Pěkná lopata a na pilkr. gratulace.. takže z diskuze to vypadá 50 na 50 mezi pilkrem a gumou.

Už se zase řeší limit??? Do Norska jedzdím na ryby (něco málo si přivezu) a pro maso jdu do obchodu.

Pánové,myslím, že usmrtit generační v době třeni tresku nemá se sportovním rybolovem nic společného.A podle mě to může udělat pouze )omlouvám se za výraz) prase.

[citace]husky19 napsal:

To Pafka. Asi budeš mít pravdu. Ale z jakého baráku jsi lítal? Na filmu je vidět že pouštíš z nějaké terasy.

Jirka[/citace]

Omlouvám se, je to skutečně Rikarda, prohodil jsem to. Nielsen nemá terasu :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

husky19 napsal:

Jirka

Omlouvám se, je to skutečně Rikarda, prohodil jsem to. Nielsen nemá terasu [/citace]

Je to tak. podíval jsem se na street View 8-)8-)

[citace]sumik napsal:

Pánové,myslím, že usmrtit generační v době třeni tresku nemá se sportovním rybolovem nic společného.A podle mě to může udělat pouze )omlouvám se za výraz) prase.[/citace]

Možná by stálo za to se tam zajet podívat, jezdíme z kraje dubna a na vodě je kolem nás cca 40 kutrů, takže to co chytíme mi je opravdu zanedbatelné množství a opravdu si jako pra.. se nepřipadám.

Už jsem leckde byl a celkem mnoho toho zažil. Ani já si jako prase nepřipadám. Ale jestli má někdo takový pocit, tak je to jen jeho věc a nemusí se mnou nikam jezdit. Je krásné mít možnost voby. ;-)8-):-D

:-):-):-)

[citace]sumik napsal:

Pánové,myslím, že usmrtit generační v době třeni tresku nemá se sportovním rybolovem nic společného.A podle mě to může udělat pouze )omlouvám se za výraz) prase.[/citace]

Mily Sumiku, to si predstav, ze bereme jenom hrbetni masicko.

Pupky nebrat a Soroye zdar!

PS: Dneska to byla pohadka na selfu, bohuzel jen same "male" do metru, dve ve druhe lodi se povedly nad "20", jinak brutalni rybolov.

99% tresek chycenych na nasi lodi byl pusten zpet do vody.

Simova parta privezla pekne obry.

Reportaz od taty pozdeji.

to sumik:myslim že ryby su na jedenie a tak nevidim dúvod prečo by som si nemal zobrat pekne a zdrave mäso domov.pozri si soroya 2014 a tam uvidiš ako sa drancuje more.tych par tresiek čo sa vyloví rybarmi amatermi je kvapka v mori.ked sa ti to nepači nevšimaj si taketo prispevky a nikomu nenadavaj do prasat.

sumíku sumíku, ......

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!