Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

:-):-) No už se MOOOOOOOC těším :-):-):-):-):-)

:-D Ta nejede :-(..... to nevadí.....:-)

to by bol tiež pekny zažitok chytit take krasne tresečky.

:-D Šroubku je pro mně čest být s tebou v roce 2015 v expedici Soroya , stejně jako s Vildou.... ostatní učastníci jsou nováčci stejně jako já , ale zase TOP parťáci do nepohody i na srandu. Proto se nominovali na tuto akci o které se bude dlouho mluvit,,,,,,

[citace]zerp napsal:

Šroubku je pro mně čest být s tebou v roce 2015 v expedici Soroya , stejně jako s Vildou.... ostatní učastníci jsou nováčci stejně jako já , ale zase TOP parťáci do nepohody i na srandu. Proto se nominovali na tuto akci o které se bude dlouho mluvit,,,,,,[/citace]

no to teda doufám...to bude neskutečný zážitek..ale bez klobás nikde nejedu..

Právě objednávám trajekt na květen 2015 u Stenaline.

18.5. 22:45 Rostock - Trelleborg a 30.5. 22:45 Trelleborg - Rostock

auto 6m/2m + 6 osob, B4+B2 kajuta

Jedeme autem od Nakiho a to má výšku 2,3m. Myslíte, že by mohl být problém? Je to malinko nad. Jak to objednáváte vy?

Pokud je místo, tak nebývá problém. Může ale nastat situace, že místo na vyšší auto už nebude a pak nastane problém protože vás nevezmou!

Jinak jsem si jist, že na stejné trati je v současnosti TT-Line levnější než Stena!

Pro jistotu to objednejte jako obytné auto. Budete mít klid.

Zatim se mi pokazde pan nebo pani pri prodeji listku na trajekt ptali jen na delku.

Máš štěstí Honzáku, já musel sundavat rakev a dát ji do auta. Ale bylo to na trase Frederikshavn - Oslo.

My jsme museli jednou doplácet přímo u trajektu a měli jsme kliku, že bylo volno. Proto doporučuji objednávat opravdu podle skutečnosti. ;-);-)

Pro info. Tak objednáno, zaplaceno u Stena line. Jo, a ten zpáteční bylo poslední místo pro tento typ auta.

18.5. 22:45 Rostock-Trelleborg, 2x 4lůžková kajuta a 30.5. 22:45 Trelleborg-Rostock, 2x 4lůžková kajuta. Cena: 626,-EUR.

Auto délka 5,68m a výška 2,33m.

Od TT line to vyšlo ještě dráž.

2 Vydra: je to určitě lepší varianta, než riskovat. Ale že by to bylo od TT ještě dražší se mi nějak nechce věřit. Ceny bývají o mnoho nižší!! Ale určitě to nebudu pitvat. 8-):-D:-D:-D

to husky: Fakt jo;-) The SMART-fare for 6 Persons and the Car (up to 6 meters long) is Euro 194,- for the return trip plus euro 36,- Environmental protection surcharge (euro 3,- per person/sailing). There are only 2-berth inside cabins on that ships. You may book 4-Berth outside cabins (bookable for 1-4 persons), they cost euro 105,- per cabin, that would add euro 420,- to the SMART-fare.

For the booking, we need your whole address with telephonenumber and the names of all travelling persons. The SMART-fare must be payed at once, that means we need the details of your credit card: number, expiry date and CVC code. You may book online without service fee euro 14,-

Please come back if you have more questions or if the online booking does not work.

Kind regards

Passenger Department Bookings

TT-Line GmbH & Co. KG

2 Vydra, nikdy jsem netvrdil že ti nevěřím :-D

Hlavně aby se už ten den odjezdu přiblížil 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!