Hasvik, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Extrémní množství

Extrémní parta

Prostě velký rybářský zážitek na Soroya

[citace]elem napsal:

Prostě velký rybářský zážitek na Soroya

[/citace]

tak to vám přeju, obrovská gratulace a hodně sil na filetování

Navrátili jsme se v 10.00 hodin. Naše parta ze Soroya Hytte chytila největší dopolední tresku délky 132cm a vážila v přístavu 25.6kg, na vodě po vytažení se ji nikomu nechtělo v tom mraze, větru a sněžení vážit, asi by měla o něco víc.

Filetovali jsme do 14.00 hodin

Pak ještě zabalit

A zavařit jatýrka

Odpoledne v Hasviku opět slunečno a bezvětří

Místní se baví a my vyrážíme za dalšími zážitky.

to elem: Super fotky a komentář. :-D Jsem zvědavej na Michala, ten ztím mlčí. Přeju i placku. To počasí je masakr.

[citace]Sim napsal:

Tak večer se dalo nachvíli vyjet. Ryby obléhají ostrov ze všech stran. Největší v našem baráku byla treska 21.8kg

[/citace]

To je nádhera. Dokonala kompozice. To jste ani nechtěli. No treska úchvatný. Ještě halika. 😊

[citace]dub napsal:

To lacoh : Z tých fotiek mi naskakuje husia koža. Dobre že si to naplánoval až na koniec mája. To už budú tie obludy odtiahnuté...[/citace]

Budou neboj, vytřene a hladove

[citace]Radyn napsal:

Bestemor má prvního halibuta. Máňo zabodoval na 80 ti metrech. 21 kg a 120 Cm [/citace]

Blahopřeji, klasicka velikost. Na co přišel. ?

[citace]Radyn napsal:

Bestemor má prvního halibuta. Máňo zabodoval na 80 ti metrech. 21 kg a 120 Cm [/citace]

Blahopřeji, klasicka velikost. Na co přišel. ?[citace]elem napsal:

Extrémní množství

[/citace][citace]elem napsal:

Navrátili jsme se v 10.00 hodin. Naše parta ze Soroya Hytte chytila největší dopolední tresku délky 132cm a vážila v přístavu 25.6kg, na vodě po vytažení se ji nikomu nechtělo v tom mraze, větru a sněžení vážit, asi by měla o něco víc.[/citace]

Tady komentář netřeba. Je tiše mzouram na extrémní fota. ..Blahopřeji

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.