Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

[citace]Sim napsal:

Včera byl toto favorit na velké tresky

Zkouší někdo kelera nebo slede? Jednoskvrnku musím ještě objednat.

[citace]Sim napsal:

Na toto jsem se těšil celý rok. Tresčí líčka a jazyky.

Tady je vidět zkušenost. Tu vůni lze zachytit i na PC.8-O

Ranní káva, dnes to vypadá na nějaký vílet, vítr má být celý den 10m/s.

To Sim : Jasne , výlet a relax. Protože zajtra to bude fuška!!! ;-)

Dnes strašně fouká. Dle "odvážnější" poloviny našeho týmu je to lepší než včera. Proto pomalu odjíždějí.

O 5 vteřin déle...

Za 10 minut se rychle navracejí. Odpoledne jedeme na výlet podle doporučení Michala do nejsevernější rybářské vesnice Evropy - Sorvaer. Info podáme večer, dnes se na moře nedostaneme.

Pokus při 12m/s, v reálu to vypadá ohodně hůř.

[yt=m8_mqU5Qzo0&feature=yt]m8_mqU5Qzo0&feature[/yt]

:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]Sim napsal: Na toto jsem se těšil celý rok. Tresčí líčka a jazyky. [/citace]

Aj ja, a môžu tam byť aj krídelká.

Zdravím Sima a ostatní kamarády. Koukám že i když fouká tak si to užíváte. Věřím že se brzo na vodu dostanete a zase přijdou MEGA doršáci na fotkách. Já ,Šroubek, ´Mára 45, Solny, Luban, Honzík už se nemůžeme dočkat jak směr Soroya vyrazíme. Tak bojujte !!!!! ZERP

Nevím z jakého důvodu jsou obráceně .

[citace]Radyn napsal:

Nevím z jakého důvodu jsou obráceně .[/citace]

celej svět je vzhůru nohama:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.