Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › SOROYA 2015
- Toto téma obsahuje celkem 2,205 odpovědí. Do diskuze (156 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 8 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#105387 17.3.2015 v 21:34
Dnes mi volal Bob a rikal,ze nepije:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
#105397 18.3.2015 v 4:12Držím palce kluci, díval jsem se na předpověď a asi se trochu pohoupáte, ale snad to bude lepší a lepší…šťastnou cestu…
#105417 18.3.2015 v 11:49Ahoj všici, kdo ví jak to chodí na SOROYA s přílivem?
Na Bakkanu dost často příliv a odliv ovlivňoval akceschopnost ryb, voda jako olej znamenala svačinu… Jak je to na Soroyi? 😀
#105420 18.3.2015 v 11:56verian napsal:
Ahoj všici, kdo ví jak to chodí na SOROYA s přílivem?
Na Bakkanu dost často příliv a odliv ovlivňoval akceschopnost ryb, voda jako olej znamenala svačinu… Jak je to na Soroyi?
Tabulku přílivu a odlivu si vezeme sebou jak nejdůležitější z papírů hned po penězích 🙂 Náš biorytmus tam přizpůsobujeme výhradně podle přílivu. Při odlivu spíme nebo doplňujeme tekutiny. Když je vidět 24 hodin, žádný problém …
#105426 18.3.2015 v 12:27apnea napsal:
verian napsal:
Ahoj všici, kdo ví jak to chodí na SOROYA s přílivem?
Na Bakkanu dost často příliv a odliv ovlivňoval akceschopnost ryb, voda jako olej znamenala svačinu… Jak je to na Soroyi?
Tabulku přílivu a odlivu si vezeme sebou jak nejdůležitější z papírů hned po penězích Náš biorytmus tam přizpůsobujeme výhradně podle přílivu. Při odlivu spíme nebo doplňujeme tekutiny. Když je vidět 24 hodin, žádný problém …
Jasně tabulku už mám vyvedenou v barvě a ty tekutiny jsou čistě bílé..
#105427 18.3.2015 v 12:27verian napsal: .. jak to chodí na SOROYA s přílivem?
apnea napsal: Při odlivu spíme nebo doplňujeme tekutiny.
Jardo, stále platí staré pravidlo, že pri odlive musí príliv vyrábať posádka.:-D:-D
#105446 18.3.2015 v 16:16lacoh napsal:
verian napsal: .. jak to chodí na SOROYA s přílivem?
Jardo, stále platí staré pravidlo, že pri odlive musí príliv vyrábať posádka.
Nejaky uzky fjord na tom obrazku:-D:-D:-D ,ale logistika zvladnuta na urovni
#105447 18.3.2015 v 16:26Ogaři auto rybařina naložena. Ještě do chystat oblečení a ráno mužem vyrazit. Kurňa jsem už nervózní jak pes :-D:-D
#105448 18.3.2015 v 16:30Tak dnes v noci z B Bystrice do Zlina ,rano Trebic, CB a jedeeem.
Dufam ,ze pocasie nam radost nepokazi a budeme sa moct podelit o prve tohorocne zazitky z ostrova Soroy so vsetkymi uzivatelmi tohoto fora
Zatial sa majte fajn
#105449 18.3.2015 v 16:30Myslíte, že ten příliv a odliv má fakt takovou důležitost. Dřív jsme se toho nějak drželi, ale moc to podle mě nefungovalo. Měl jsem i webovky kde to šlo najít, ale ty už nefungují. Kde to hledáte vy, třeba konkrétně pro Soroya.
#105453 18.3.2015 v 18:29Příliv a odliv včetně předikce braní(věř a víra tvá tě zachrání) je docela dobře zmáknutý v aplikaci Global tide od Solotu. Stahneš grátis z gogle play. Zadáš místo a máš všechno v grafice na display telefonu.
#105458 18.3.2015 v 19:35mano napsal:
Tak dnes v noci z B Bystrice do Zlina ,rano Trebic, CB a jedeeem.
Dufam ,ze pocasie nam radost nepokazi a budeme sa moct podelit o prve tohorocne zazitky z ostrova Soroy so vsetkymi uzivatelmi tohoto fora
Zatial sa majte fajn
Prajem šťastnú cestu, dobré počasie a to ostatné už príde samo. Ja pre zmenu idem tento víkend do BB a na Krpáčovo.
#105459 18.3.2015 v 19:50lacoh napsal:
verian napsal: .. jak to chodí na SOROYA s přílivem?
Jardo, stále platí staré pravidlo, že pri odlive musí príliv vyrábať posádka.
souhlas , je dobré se držet starých osvědčených rad a prostředků. A taky pamatovat na Poseidona 😀
#105461 18.3.2015 v 19:56Vydra napsal:
Myslíte, že ten příliv a odliv má fakt takovou důležitost. Dřív jsme se toho nějak drželi, ale moc to podle mě nefungovalo. Měl jsem i webovky kde to šlo najít, ale ty už nefungují. Kde to hledáte vy, třeba konkrétně pro Soroya.
Info o časech přílivu a odlivu v nejbližším místě je i záložce (Odliv příliv)na těchto stránkách. myslím , že nejbližší je tam Tromso, takže zadat datum a počet dnů a vyjede graf a časy. taky navigace na hodinky s časem -1, což na moře bohatě stačí. Spolehlivě ryby nejdou při vyrovnání odlivu a přílivu , musí se to hnout. Vyjimky , ale určitě existují.
#105470 18.3.2015 v 22:32Vliv přílivu a odlivu jsme nikdy nepocítili. Až loni na Vikně když nešly ryby. Tam to dobře fungovalo dně hodiny před a po8-)
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › SOROYA 2015