Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Dnes mi volal Bob a rikal,ze nepije:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Držím palce kluci, díval jsem se na předpověď a asi se trochu pohoupáte, ale snad to bude lepší a lepší...šťastnou cestu...

Ahoj všici, kdo ví jak to chodí na SOROYA s přílivem?

Na Bakkanu dost často příliv a odliv ovlivňoval akceschopnost ryb, voda jako olej znamenala svačinu... Jak je to na Soroyi? :-D

[citace]verian napsal:

Na Bakkanu dost často příliv a odliv ovlivňoval akceschopnost ryb, voda jako olej znamenala svačinu... Jak je to na Soroyi? [/citace]

Tabulku přílivu a odlivu si vezeme sebou jak nejdůležitější z papírů hned po penězích :-) Náš biorytmus tam přizpůsobujeme výhradně podle přílivu. Při odlivu spíme nebo doplňujeme tekutiny. Když je vidět 24 hodin, žádný problém ...

[citace]apnea napsal:

verian napsal:

Na Bakkanu dost často příliv a odliv ovlivňoval akceschopnost ryb, voda jako olej znamenala svačinu... Jak je to na Soroyi?

Tabulku přílivu a odlivu si vezeme sebou jak nejdůležitější z papírů hned po penězích Náš biorytmus tam přizpůsobujeme výhradně podle přílivu. Při odlivu spíme nebo doplňujeme tekutiny. Když je vidět 24 hodin, žádný problém ...[/citace]

Jasně tabulku už mám vyvedenou v barvě a ty tekutiny jsou čistě bílé..

[citace]verian napsal: .. jak to chodí na SOROYA s přílivem?

[/citace]

[citace]apnea napsal: Při odlivu spíme nebo doplňujeme tekutiny. [/citace]

Jardo, stále platí staré pravidlo, že pri odlive musí príliv vyrábať posádka.:-D:-D

[citace]lacoh napsal:

verian napsal: .. jak to chodí na SOROYA s přílivem?

apnea napsal: Při odlivu spíme nebo doplňujeme tekutiny.

Jardo, stále platí staré pravidlo, že pri odlive musí príliv vyrábať posádka.[/citace]

Nejaky uzky fjord na tom obrazku:-D:-D:-D ,ale logistika zvladnuta na urovni

Ogaři auto rybařina naložena. Ještě do chystat oblečení a ráno mužem vyrazit. Kurňa jsem už nervózní jak pes :-D:-D

Tak dnes v noci z B Bystrice do Zlina ,rano Trebic, CB a jedeeem.

Dufam ,ze pocasie nam radost nepokazi a budeme sa moct podelit o prve tohorocne zazitky z ostrova Soroy so vsetkymi uzivatelmi tohoto fora

Zatial sa majte fajn

Myslíte, že ten příliv a odliv má fakt takovou důležitost. Dřív jsme se toho nějak drželi, ale moc to podle mě nefungovalo. Měl jsem i webovky kde to šlo najít, ale ty už nefungují. Kde to hledáte vy, třeba konkrétně pro Soroya.

Příliv a odliv včetně předikce braní(věř a víra tvá tě zachrání) je docela dobře zmáknutý v aplikaci Global tide od Solotu. Stahneš grátis z gogle play. Zadáš místo a máš všechno v grafice na display telefonu.

[citace]mano napsal:

Tak dnes v noci z B Bystrice do Zlina ,rano Trebic, CB a jedeeem.

Dufam ,ze pocasie nam radost nepokazi a budeme sa moct podelit o prve tohorocne zazitky z ostrova Soroy so vsetkymi uzivatelmi tohoto fora

Zatial sa majte fajn[/citace]

Prajem šťastnú cestu, dobré počasie a to ostatné už príde samo. Ja pre zmenu idem tento víkend do BB a na Krpáčovo.

[citace]lacoh napsal:

verian napsal: .. jak to chodí na SOROYA s přílivem?

apnea napsal: Při odlivu spíme nebo doplňujeme tekutiny.

Jardo, stále platí staré pravidlo, že pri odlive musí príliv vyrábať posádka.[/citace]

souhlas , je dobré se držet starých osvědčených rad a prostředků. A taky pamatovat na Poseidona :-D

[citace]Vydra napsal:

Myslíte, že ten příliv a odliv má fakt takovou důležitost. Dřív jsme se toho nějak drželi, ale moc to podle mě nefungovalo. Měl jsem i webovky kde to šlo najít, ale ty už nefungují. Kde to hledáte vy, třeba konkrétně pro Soroya.[/citace]

Info o časech přílivu a odlivu v nejbližším místě je i záložce (Odliv příliv)na těchto stránkách. myslím , že nejbližší je tam Tromso, takže zadat datum a počet dnů a vyjede graf a časy. taky navigace na hodinky s časem -1, což na moře bohatě stačí. Spolehlivě ryby nejdou při vyrovnání odlivu a přílivu , musí se to hnout. Vyjimky , ale určitě existují.

Vliv přílivu a odlivu jsme nikdy nepocítili. Až loni na Vikně když nešly ryby. Tam to dobře fungovalo dně hodiny před a po8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!