Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
slabé mrholení a déšť
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Nestálo by za úvahu vzhledem k množství účastníků, zkusit zajistit na akci leteckou dopravu ?

Vím,že je uvedeno ubytování na 10 dní,ale bylo by možno i ev.jen na 7 dní?

Závody se doladí.. Teď ke dnešku. Poprvé za čtyři dny bylo počasí k vyjetí na šelf, ale se zaťatými zuby.

Jarda pilkroval a já gumoval, rozdíl bude pěkně vidět ...

Já jsem testoval novinku Daiwa pro 2016 Tanacom 750 s brutání kapacitou cívky 650m pletenky Tournament 0.35mm

Říká se, že na podzim už žádné velké ryby nejsou, ale nám se to povedlo. Na roybait 600g zabrala na 126m, 71m ve sloupci opravdu krásná dvacítka.

Ninja promrzlý na kost, teplota vzduchu 0C, střídavě pršelo a sněžilo.

Počasí na ryby fantastický, tahali jsme jednu za druhou.

Toto bude na příští sezónu dokonalý společník

Nejsme masaři, limit máme.

Vodečka, sashimi sakra tady je dobře.

Pěkně to wasabi protahuje

Pozor! Na sezónu 2016 hledá Ahmad českého delegáta pro Soroya. Znalost AJ a ruštiny podmínkou. Nabízí zajímavé platové podmínky a zázemí dobře fungující firmy. Bližší info u mě. Nástup duben 2016.

[citace]Sim napsal:

Nejsme masaři, limit máme.

[/citace]. :-) koukám, vakuovačka makala o sto šest..!:-D

[citace]ladys napsal:

Nestálo by za úvahu vzhledem k množství účastníků, zkusit zajistit na akci leteckou dopravu ?

Vím,že je uvedeno ubytování na 10 dní,ale bylo by možno i ev.jen na 7 dní?[/citace]

Dobrý nápad, do toho bych šel taky.

Ahoj, tak jsme v pořádku doma. Už se těším do Prahy na sraz, mám spoustu nových poznatků, o které se rád podělím.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!