Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
slabé mrholení a déšť
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Už máme hlad, dnes vaří Kačka. Čekáme na oběd.

Asi předkrm?

Teda takovou dálku jet na oběd?? Pozdravuj Ahmeda a koukej vyrazit na ryby. Michale zeptej se ho jestli nepotřebuje něco na ty svoje Mitsubishi, posla bych mu ceny a když by něco chtěl tak mu to dovezu. Jedeme v červnu nebo bych mu to po někom poslal.

Odpo jsem si vyšel na pstruhy a Ahmad pro mě musel přijet. Jsem rád, že jsem nezmrzl.

Teď vymýšlíme Československý halibut festival. Už máme termín 10-20.9.2016. Kapacity jsou omezené, hlásit se můžete u mě. Největší ryba bude dotována částkou 100.000,-Kč. Všichni přihlášení získají slevu na ubytování -11%.

[citace]Sim napsal:

Teď vymýšlíme Československý halibut festival. Už máme termín 10-20.9.2016. Kapacity jsou omezené, hlásit se můžete u mě. Největší ryba bude dotována částkou 100.000,-Kč. Všichni přihlášení získají slevu na ubytování -11%.

[/citace]

to je výzva....

To zní jako výzva. Jaká budou pravidla?

[citace]ZAPA napsal:

To zní jako výzva. Jaká budou pravidla? [/citace]

To jsem se chtěl taky zeptat..

Sakra, zrovna jsem minulý týden zaplatil zálohu od 22 srpna do 1 září, kdybych to věděl tak si to posunu :-D

Jak psal ZAPA je to výzva a já bych se rád této akce zůčastnil.Doufám Michale že dáš něco bližšího o té akci.

Pravidla zítra doladíme, jisté je , že je připraveno 5 domů, každý pro 6 rybářů. Dnes večer už se obsadily dva domy. Těšit se můžete na takové esa jako je Bob Marley, Vilda alias kouřící vulkán a další. Moje maličkost bude samozřejmě u takové slávy přítomna také.

Další informace je, že závod bude čtyřdenní, takže bude dost času na bagrovani tresek a ostatních ryb. Ahmad uspořádá dva velké večírky, startovací a závěrečnou velkou party pro všechny zúčastněné. To bude party jakou Hasvik dosud neviděl. Počítáme cca 30 lovců u jednoho stolu, asi si bude muset pronajmout místní sokolovnu.

Výslužka od strejdy Ornulfa. Novinkou pro 2016 v Hasfjordu bude lov krabů.

Podmínky ještě nejsou a už je pomulu obsazeno... Kde se mohu přihlásit, cena, startovné, podmínky....?:-(

Kolegové, musím to upřesnit. Již jsem dostal pár dotazů ohledně mé účasti na výše zmiňované soutěži. Reagoval jsem hlavně z důvodu, že se mě to jako nápad líbí. Rozhodně to nezávidím organizátorům a jsem přesvědčen, že to nebude lehké. Moji účast jako soutěžícího o cenu mohu předem vyloučit. Nebylo by to etické aby jsem se na, vlastně domácím hřišti, zúčastnil soutěže o ceny. Tím nevylučuji možnost se zúčasnit třeba jako mentor nějakého "nováčka". Je to jen o tom jestli vůbec někdo o mou pomoc stojí.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!