Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Je tady nádherně

Ahmad po páté už nejí, takže už vaříme večeři.

Ta pásová pila, to je tedy slušný stroj- asi docela nutnost na zmrazené ryby vcelku. V hotelové kuchyni u Ahmada jsem byl, ale pilku tam nikde neviděl. Mají patrně někde stranou přípravnu surovin. Není nic jednoduššího, než si uříznout z padesátikilovýho halibuta 2 porce k večeři :-)

Vypadá to, že sníh roztál a u moře bude celkem pohodový počasí. Tak ať lapnete něco výjimečného, když se tam ve výjimečnou dobu vydáváte!

:-D:-D:-D

Klasická pohoda u Ahmada.....:-D:-D

Zdravím jeho i Sima. :-)

Jaké je nebe? Má být nějaká velká magnetická bouře a polární záře

Venku zuří bouře. Toto jsme měli k večeři. ..

A nějaká příloha

Mrkvička nesmí chybět

Na a toto je moje střídmá porce, ale takový talířky jsem sežral dva. Já se fakt stydím.

Michale,

jaká je teplota vzduchu a vody ?

PS: dietáři :-P

Tahle příprava halibuta se mi fakt líbí 😉, akorát jinam než do pulťáku se nevejde 😕. Čim se to dá takhle pěkně nařezat svépomocí? Zkoušel to někdo u čerstvý ryby?

Vzduch má dnes 2C a voda má 4C.

Tady to máš i s obrázkem, vítr 12m/s.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.