Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Včerejší úlovek servisáka Jardy za 2h.

Ahoj kluci ,všechny vás zdravím z Moravy,jak vidím foto,nedivím se,protože Jara jiné ryby chytat ani neumí.Moc pěkné,ať se vám daří,hlavně ať vám nefouká.Ryby nachytáte,vždyť jste tam parta profíků.Michale ,prosím ,ať mi pošle Jara a Ahmed v SZ ,adresu na Facebok.Foťte ,ať máme co sledovat.zdravím všechny na Hasvik hotel,bylo tam super a perfektní parta lidí.

Dnešní Hasvik ...

Jedna fotka z rána od Ahmada, všechy Vás zdraví!

Nádhera,jak to vypadá v současné době poměr světlo:tma?Kdy se rozednívá,do kdy je světlo?Musí to být hodně krásné,závidím vám,chtěl bych být jedním z vás.Všechny zdravím.

Podle programu suncalc.net je to dneska takhle:

07:13 — rozednívání

08:21 — východ slunce

12:16 — astronomické poledne

16:11 — západ slunce

17:20 — tma

Vzpomínka na léto. Vlkouš ze 20m na hlavičku 60g Icefish a twistr Icefish 15cm střibrnocervená.

Dnes to mám za 6, údajně tam probíhají halibutové

jatka. Aspoň jednoho takového. . .

Sime to tam jedeš lyžovat? Přeju ti i dva takové.:-D

Jj v neděli startuji a už mám lyže nachystaný, to zas bude divočina. Sníh už se sype, dnes do rána prvních 5cm.

V Altě už je to taky na pohodu...

no hlavně aby to do června 2016 roztálo:-D:-D:-D

Za 24h start

Tak nám tam neprochladi ........14.11. tě čeká PRAGUE....

A DAIWA show.....:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.