Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 3°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Radku, pěkné foto z cesty. Kdy se vydáte na ryby?

Ahoj Michale , dnes čekáme na Jozefa přijede kolem 16:00 hodiny. Poté uvidíme. Moře je jako rybník. :)

Krásné obecnacky.:-)Byl jsem letos dvakrát v Norsku, ale fjordy,konec dubna a v srpnu. Obecné se chytly dá se říct vzácně. Jedna 70 denně ve 4lidech. Malí kelirci.Ještě že v srpnu najely makrely,jinak mám asi 10 mniku, něj měl asi 80.Je to rok co rok horší.

Petru zdar :-)

Zdravimvšechny z oblasti sója nemám žádné reporty které by vás zajímaly neboť nám tady fučík čerstvá dvanáctka či třináctka to znamená že sedíme na hotely a čekáme na víkend kdy se počasí má umoudřit

Dnesniho dne jsme konecne polozili lod na vodu po ctyrdenim dodelavani.Vecer nam to nedalo,a tak jsme vyrazili na rybolov,bohuzel more bylo jeste tak rozfoukane,ze po hodine jizdy na top misto jsme radeji otocili jeli zpet k HASVIKU.Zitra uz ale naplno.

:-D

Tesim se na večerní reportáž, doufám i s fotkama.

Ať vám to vyjde :-P

Tak večeře už je :-)

Zítra, ať se daří!!! A něco velkého, jako mladý Ráďa ;)

Opět vas zdravim,dnešní rybolov se shodl téměř ve všem s včerejším.Foukal ješte vítr 8m/s,což nám nedovolilo vyjet na cílené místo.Moře bylo tak rozfoukané,že kapitán Jozef opět ve dvoutřetinách cesty otáčel loď směrem k Hasviku.Vlny byly opravdu veliké a po 6hodinovém tlučení jsme to vzdali s dvěma obecňačkama ze fjordu a 80cm kelerem z vln.V noci má být nula,tak zítra do třetice všeho dobrého.:-P:-P

Ahamad mě včera poslal foto Radka a pár krabíků.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!