Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Musím souhlasit s tím že to jde jak s těmito stránkami tak i s rybařením v Norsku rapidně dolu. Je to opravdu už jen o reklamě a osobní propagaci několika neúnavných přispěvatelů. Kritika se nepřipouští, to je v poslední době nepsané pravidlo. Nechci kritizovat jen Soroy ale je to s problém většiny pronajímatelů na severu. Nedávno se zde řešil benzín, Jistá parta to slíbila prověřit. Nic jsme se ale o tom, jak to opravdu je nedozvěděli. Na zmiňované Loppě to není o moc lepší Benzín také s příplatkem a domácí není zrovna komunikativní. Prostě to na mě dělá dojem, že to pro domácí není tak zajímavé jak čekali a tak to žije svým životem a majitelé se snaží z toho ještě různými vylepšeními něco vyrazit. Letos jsem na Soroy z důvodu co uvádíte v předešlých příspěvcích nejel a vydal jsem se na protější Loppu. Bylo to ale také zklamání. Z přístupu bylo cítit to pověstné, dej prachy a neotravuj. A můj závěr? Nějak jsem přestal věřit těmto pronajímatelům co to mají jako své podnikání, prostě se nemohu zbavit dojmu, že je to asi neuživí, tak zkouší vše možné, vracím se k těm menším i za cenu horší lodě ale lepšího přístupu.

Tak mě ta reklama vyhovuje úplně maximálně, a čím víc lidí se bude opakovaně hrnout na tyhle „top“ revíry, tím líp. Je pak jednodušší a mnohem širší výběr při shánění vlastního TOP revíru v rozumném termínu za rozumné peníze. A kdyby Michal s Ahmedem začali pod Kautokeinem kopat tunel, aby měli kudy tahat chlast a ryby, tak jim na to i přispěju. A ať je to jak chce s tímhle fórem, tak jsem si tu našel spoustu kamarádů, takže prostě zaplať pámbu, že to existuje a funguje právě tak jak funguje!

Dnes jsme v rámci odpočinkového dne zašli na pstruhy. Krásné jezero, nedotčená příroda ....

I pár pstruhů se povedlo chytit .... a pustit :-)

Na večerní přiliv jsme ještě naposled zkusili halibuty .... bez záběru, tak snad někdy příště ... Zítra odjíždíme večerním trajektem.

Súhlasím s názormi na Soroyu. Kto však bol na Hitre Dolmoy,tak mi asi tiež dá za pravdu,že Honza sa už chová presne tak ,ako niektorí Norski majitelia kempov.Jeho reakcie su podobné, dej prachy a neotravuj.Je si vedomi,že táto lokalita je žiadaná a to mu stačí.On si svoje často i nezaslúžené prachy zarobi akýmkoľvek spôsobom. Máš v ponuke telku,ktorá nefunguje po celú dobu pobytu? Nevadí nemá čas,nevie ju opraviť ale účtuje plnú cenu..atď nebudem to viacej rozvíjať,veď sú dovolenky do Norska nechodíme pozerať telku,ale chytať ryby,už počujem tie reakcie.:-):-)

:-)u nás taky pěkný,Malše..v Budějkách.

Krásný souboj, Keler 14kg

[yt=oIgFWQo2I9A=yt]oIgFWQo2I9A[/yt]

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!