Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,205 odpovědí. Do diskuze (156 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 8 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,981. až 1,995. (celkem z 2,206)
  • Autor
    poteh
    Člen
    (49 odpovědí)

Musím souhlasit s tím že to jde jak s těmito stránkami tak i s rybařením v Norsku rapidně dolu. Je to opravdu už jen o reklamě a osobní propagaci několika neúnavných přispěvatelů. Kritika se nepřipouští, to je v poslední době nepsané pravidlo. Nechci kritizovat jen Soroy ale je to s problém většiny pronajímatelů na severu. Nedávno se zde řešil benzín, Jistá parta to slíbila prověřit. Nic jsme se ale o tom, jak to opravdu je nedozvěděli. Na zmiňované Loppě to není o moc lepší Benzín také s příplatkem a domácí není zrovna komunikativní. Prostě to na mě dělá dojem, že to pro domácí není tak zajímavé jak čekali a tak to žije svým životem a majitelé se snaží z toho ještě různými vylepšeními něco vyrazit. Letos jsem na Soroy z důvodu co uvádíte v předešlých příspěvcích nejel a vydal jsem se na protější Loppu. Bylo to ale také zklamání. Z přístupu bylo cítit to pověstné, dej prachy a neotravuj. A můj závěr? Nějak jsem přestal věřit těmto pronajímatelům co to mají jako své podnikání, prostě se nemohu zbavit dojmu, že je to asi neuživí, tak zkouší vše možné, vracím se k těm menším i za cenu horší lodě ale lepšího přístupu.

milos
    Účastník
    (228 odpovědí)

Tak mě ta reklama vyhovuje úplně maximálně, a čím víc lidí se bude opakovaně hrnout na tyhle „top“ revíry, tím líp. Je pak jednodušší a mnohem širší výběr při shánění vlastního TOP revíru v rozumném termínu za rozumné peníze. A kdyby Michal s Ahmedem začali pod Kautokeinem kopat tunel, aby měli kudy tahat chlast a ryby, tak jim na to i přispěju. A ať je to jak chce s tímhle fórem, tak jsem si tu našel spoustu kamarádů, takže prostě zaplať pámbu, že to existuje a funguje právě tak jak funguje!

sten75
    Účastník
    (116 odpovědí)

Dnes jsme v rámci odpočinkového dne zašli na pstruhy. Krásné jezero, nedotčená příroda ….

sten75
    Účastník
    (116 odpovědí)

sten75
    Účastník
    (116 odpovědí)

sten75
    Účastník
    (116 odpovědí)

I pár pstruhů se povedlo chytit …. a pustit 🙂

sten75
    Účastník
    (116 odpovědí)

sten75
    Účastník
    (116 odpovědí)

sten75
    Účastník
    (116 odpovědí)

sten75
    Účastník
    (116 odpovědí)

Na večerní přiliv jsme ještě naposled zkusili halibuty …. bez záběru, tak snad někdy příště … Zítra odjíždíme večerním trajektem.

jan
    Účastník
    (88 odpovědí)

Súhlasím s názormi na Soroyu. Kto však bol na Hitre Dolmoy,tak mi asi tiež dá za pravdu,že Honza sa už chová presne tak ,ako niektorí Norski majitelia kempov.Jeho reakcie su podobné, dej prachy a neotravuj.Je si vedomi,že táto lokalita je žiadaná a to mu stačí.On si svoje často i nezaslúžené prachy zarobi akýmkoľvek spôsobom. Máš v ponuke telku,ktorá nefunguje po celú dobu pobytu? Nevadí nemá čas,nevie ju opraviť ale účtuje plnú cenu..atď nebudem to viacej rozvíjať,veď sú dovolenky do Norska nechodíme pozerať telku,ale chytať ryby,už počujem tie reakcie.:-):-)

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

:-)u nás taky pěkný,Malše..v Budějkách.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Krásný souboj, Keler 14kg

[yt=oIgFWQo2I9A=yt]oIgFWQo2I9A[/yt]

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,981. až 1,995. (celkem z 2,206)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...