Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Bomba kluci :-P

:-D:-D:-D:-D

Půlnoční Hasvik..

[citace]Pafka napsal:

Velka gratulace lovce Pampaliny [/citace][citace]zerp napsal:

I am happy

Jo jo .....šel jsem štěstíčku naproti......

Dnes fouká tak jsme se vrátili z vody a taky nabrat sílu na zítra. Bude asi OK !!!!! Vítr 2-3

Se Šroubečkem popíjíme kávu .. a posloucháme Kristínu... Slovakia ???

Prej všechny íííííí jsou ííííí ?????

Jinak jsem moc spokojenej. Vše tady šlape a Ahmad je super chlapík. Žádné problémy jak občas čtu tady fakt nejsou , ale někteří občas jen kecají a prudí..... Ale je to třeba jen názor můj po TOP souboji s halíkem. Vřele doporučuji vyrazit směr Soroya , ale základ je s DOPROU partou . To co se tady nasmějem ...to někdo nezažije za celý život[/citace]

Tady je ta velká pravda....v Norsku může být klidně velký vítr, stálý déšť, velké vlny, ale pokud jsi tam se správnou partou, tak to vůbec nevadí :)

Užijte si to kluci :)

Aj keď je menšia ako 25kg ale potešila, dnes poobede vyrážame na pstruhy

Paradni ryby, pochvala Škoubkově grupe :-) Hlavne ty halici, super..... pak se Šroube ozvy, az budete v ČR. Kdy planujete dojet? T.

Dnes odpočinek a tak jsme si řekli, že se vydáme do hor s Nakiho autem, no cesta probíhala napřed krásně a auto šlapalo..Krásné a nové auto..

Příroda super a supr odvaz..

Nejednou mi při řízení upadl pantík ze dveří a auto se začalo třepat..

Zerpík s Márou rychle rači utekli ještě výše do hor...

Nevadí, já jedu ale dál...ale to už mi vypadlo i boční sklo...Zjišťuju, že jsem sám, tak jsem kluky nechal v horách, no co už..

Naki, takto, Ti vrátíme auto, ale neboj, ještě ho vysajem a trochu opláchnem..

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zerpa jsem nakonec našel v horách...úplně vyřízený byl..ale žije..

Mára si v klidu fotil...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!