Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

...Solny také mníčka...

...já jsem si udělal osobák v lumbovi...

...ještě okounek...

...cestou jsme narazili na velké hejno makrel a pod nimi byli keleři...

:-):-) Tak tento človíček je na naší lodi a nemá to chybu....

Sranda jako prase..... A maká na lodi do mrtva.

:-) Chytáme vše co zde plave....

[citace]sroubek282 napsal:

Honzáku, tvými radami se určitě budeme řídit...buď tady snama a uvidíš co a jak..ale jsem rád, že držíš palce...

dnešek na počasí bzl opět super a krásně jsem si popíjel colu..

[/citace]

Drzim palce co muzu. 😅😅😅cele parte.!!!! Kluci kdyz to nevyslo dnes tak to prijde zitra. 😅😅

Pěkný kluci. Mníci na Soroya? Ze by Solnyho práce? :-D A co ten Mára? To si chce NICK místo Mára200 změnit na Mára25? Tak už máte vše co se ve vodě pohybuje, len ta placka tam chýba. Bojujte. A ty Šroubku klukům ukaž, kam na ty placky vyrazit. A které nástrahy vedou? Simčo, Daiwa, nebo Zerp a jeho IceFish?

Krásné ryby, velká gratulace a taky držím palce.:-D

Moc krásné přátelé, doufám že 14. 7. bude vyčerpávající report u Bansethů:-D

už se těšim

[citace]PEN napsal: Pěkný kluci. Mníci na Soroya? Ze by Solnyho práce? A co ten Mára? To si chce NICK místo Mára200 změnit na Mára25? Tak už máte vše co se ve vodě pohybuje, len ta placka tam chýba. Bojujte. A ty Šroubku klukům ukaž, kam na ty placky vyrazit. A které nástrahy vedou? Simčo, Daiwa, nebo Zerp a jeho IceFish?[/citace]

Dnes si chceme trochu odpočinout,tak za chvíli vyrážíme na halíky...

Gumy nachystány,harpuna a háky taky,tak nemají šanci...:-D

Tak ti, Máro, držím palce. A klukům samozřejmě taky.

[citace]mara45 napsal:

PEN napsal: Pěkný kluci. Mníci na Soroya? Ze by Solnyho práce? A co ten Mára? To si chce NICK místo Mára200 změnit na Mára25? Tak už máte vše co se ve vodě pohybuje, len ta placka tam chýba. Bojujte. A ty Šroubku klukům ukaž, kam na ty placky vyrazit. A které nástrahy vedou? Simčo, Daiwa, nebo Zerp a jeho IceFish?

Dnes si chceme trochu odpočinout,tak za chvíli vyrážíme na halíky...

Gumy nachystány,harpuna a háky taky,tak nemají šanci...[/citace]

No to je dost, vždyť na to všichni čekáme.;-):-P

Ahoj kluci, tak jak dnes????

[citace]honzak napsal:

Ahoj kluci, tak jak dnes????[/citace]

Ahoj Honzo, no těš se...Na Soroya dneska začali růst stromy...Takto začalo dnešní ráno..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.