Hasvik, NO
temperature icon -4°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Ještě jsme se zastavilipřed Hasvikem a kočky nezklamali...

A takto dopadla nástraha po záběru kočky...

Gratuluji. Per sem další zprávy :-P

Krásný ryby, jen tak dál. :-P:-P:-P

to :šroubek

tak Péťo, my už jsme z Kokelvu doma, zdravím celé silné jádro, a čekám, kdy dáš foto halíka většího, než jsme měli my.

Samozřejmě Vám to přeji.

u nás to bylo tak, že náš Fanouš měl prvního 65 kg, druhého 20 kg, k tomu nej., tresku 18 kg,131 cm a nakonec kamč. kraba, už byl sám svolný, že půjde do vody, tak Ti fandím..., no snad umíš plavat...

Šroubek sem dal všechny fotky,tak jen pár slov...dnes super rybařina,chytilo se několik doršů přes metr,hodně kelerů 60-80,pěkný jednoskvrnky a nakonec ta pěkná kočička.Cestou domů jsme se pěkně pohoupali,ale díky super lodím,nebylo čeho se bát.Zítra má být dobré počasí tak vyrazíme na celý den a kdo ví..??... třeba přijde i halibut...

Sroubes, ty tu rekodni tresku dáš:-D

Kluci krasne ryby. Gratulace vsem lovicim . Honzak

ps: Maro neboj drz se Sroubka a halibut jako prase prijde

:-)Nádhera ..:-P jen houšť..ta trofejka tam čeká..!!8-)

Pánové krásné ryby, gratulace všem a jen tak dál.:-P

Šroubek a spol. krásné pokoukání. První den a hned 20kg treska, to nemá chybu. Věřím, že se povede i nějaká nad 25kg. Ať se daří. Co kouřící vulkán pochytal? Mrzí mě, že tam nejsem s Vámi.

[citace]Sim napsal:

Šroubek a spol. krásné pokoukání. První den a hned 20kg treska, to nemá chybu. Věřím, že se povede i nějaká nad 25kg. Ať se daří. Co kouřící vulkán pochytal? Mrzí mě, že tam nejsem s Vámi. [/citace]

Díky Sime. dneska vyrážíme v 10:00 a směr Taran, tak uvidíme, jak dopadnem..Včera tady vřela voda od makrel a pod nima byly tresky. Makrel je tady najetých spousty..

Aktuální počasí na Soroya..3m/s a polojasno, tak to má být celý den..

Šroubku a spol drzim palce určitě ten placák přijde!!!!Ps.Je potřeba si ráno nalit na techniku :-D:-D

[citace]Bob-Marley napsal:

Šroubku a spol drzim palce určitě ten placák přijde!!!!Ps.Je potřeba si ráno nalit na techniku [/citace]

To si piš, technika je v cajku... 8-)8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!