Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,656 odpovědí. Do diskuze (141 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 9 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,471. až 1,485. (celkem z 2,657)
  • Autor
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Pafka – asi jdou fandit hokejistům proti Francii :-P:-P:-P

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Zucastnil se i Ahmad 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Pafka napsal:

Zucastnil se i Ahmad

Co mají za svátek? dnes by měl být Den ústavy, pokud se nepletu..

zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

Pafko a nezapomeňte večer skočit na diskotéku je sobota a mas to pres ulici 😀

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Pokud bychom tam sli v rybarskem, po zpoceni by to vypadalo, ze je prebuchtino 🙂 🙂

Mam dojem, ze dnes asi nebudou nalevat, protoze včera v obchode prestali alkohol prodavat v 18:00 hodin ( asi kvuli tomu statnimu svatku)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Tak odpočívejte..8-)8-)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Myslis jako “Odpocivejte v pokoji” – to uz jsem nekde videl 🙂 🙂 🙂

Prave se chysta servirovani segedinku s knedlickem a plzenkou, takze to urcite prezijeme v pihoďe 🙂 🙂 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Milan prave dopremyslel o strategii dalsiho lovu, ale jeho prvni myslenka byla na to, kdy uz bude obed 🙂 🙂 🙂

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Pafko blahopřeji posádkám k loveckým úspěchům. Nyní je třeba zasloužený odpočinek. Ke komu ten Šroubek chodí na tvůrčí nápady. To dílo se mě líbí, jen zda by bylo možné, aby ta treska byla celá, nějak mírně prohnutá a bylo to akční.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kim napsal:

Pafko blahopřeji posádkám k loveckým úspěchům. Nyní je třeba zasloužený odpočinek. Ke komu ten Šroubek chodí na tvůrčí nápady. To dílo se mě líbí, jen zda by bylo možné, aby ta treska byla celá, nějak mírně prohnutá a bylo to akční.

Lepší tresku Kime nemám, než tuto.. 🙁 nikde, mám to v hlavě a je to.. 😎

Milane vstávaj a na ryby..8-O8-O8-O

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Pafka:pěkně jim dáváte,jen tak dál.Hlavně ať nefouká.U nás dnes vítr jak prase.Tak jsme se vydali na nákup do města.No a on státní svátek.Tak sedíme v chatě a díváme se na film.Zítra máme poslední chytání a v pondělí odjezd.Tak u Bansethů ahoj…..

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Tak šťastnou cestu a už se těším k Bansethům. :-P:-P:-P:-P:-P

Luboš LUCIUS
    Účastník
    (131 odpovědí)

Ahoj

Dneska nalévat budou , mají tam svátek a to chlastá skoro každý Nor.

Je to, jak píše šroubek – Den ústavy / Grunnlovsdagen / a to jsem zažil v Oslu, tam nebylo nikde v restauracích volno ( vše rezervováno a nebo totálně narváno jak v restauracích tak na ulicích ) a pilo se úplně všude. 1 pivo tam stálo v restauraci 84 NOK a bylo to 0,6 litrů. Tento svátek tam slaví všichni. Jinak alkohol ( pivo ) se v obchodech po 20 hodině ve všední den a v sobotu po 18 hodině neprodává nikde .

Hodně štěstí a dobrý počasí všem . ahoj

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Už je to tu…:-D

Za hodinu odjazd.

Ak všetko pobeží ako má, tak v útorok ráno stojíme pred trajektom do Hasviku.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Pafka napsal:

Myslis jako “Odpocivejte v pokoji” – to uz jsem nekde videl

Prave se chysta servirovani segedinku s knedlickem a plzenkou, takze to urcite prezijeme v pihoďe

Pafko, ty seš výbornej zpravodaj. Díky užívám si tvoje zprávy každej den.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,471. až 1,485. (celkem z 2,657)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...