Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2014

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

Odpovědět

[citace]Pafka napsal:

sroubek282 napsal:

Pafko, jak to probíhalo u doktora s Juzkem? Kolik to stálo a jak jste to řešili? Měl pojistku od Allrisku a nebo u jiné pojišťovny?

Vse naprosto bez problemu - Ahmad zaridil navstevu doktora (100 m od hotelu), za vysetreni a antibiotika 300,- NOK - mozno platit hotove i kartou. Vyzadana lekarska zprava a doklad o zaplaceni a po navratu do CR to Juzek posle pojistovne a oni mu to proplati. Juzek je pojisten v ramci firemnich benefitu u jine pojistovny [/citace]

Pafko počasí bude dobré, tomu věřte, co Juzek? Už je v pohodě? Já už jsem se nechal pojistit u Allrisku a stačila jedna SMS, loni v září jsem na pojistku zapoměl a nebylo z toho dobře!!! Jak to tak čtu, malá vyróza a 1000kč je pryč, nedej bože jet šít a nebo vytahovat háček z ruky. Potom jsem ještě rači volal Doršákovi jestli se nemám pojistit, když řídím cizí auto a třeba trefím nějaké zvíře. Prý to není třeba, ale je nutné aby auto mělo havarijní pojistku, ale víc o tom nevím, jestli sjednanou havarijní pojistku u Allrisku a nebo někde jinde. My máme auto na havarijní u Allrisku, tak jsem se o toto dál nezajímal..A ještě mě dostalo, když se dneska kamarád pojistil u jiné pojišťovny a říkal mi, že kryje prý i poškození druhé věci, ale stálo ho to 350kč a jenom jsem se usmál, nemám s tímto zkušenost a rači zavolám Doršákovi a nebo pošlu SMS a je to, přijde mi to meilem a hotovo..

Pafko držte sa a už bez doktorů a větru na moři..

8-)8-)8-)8-)

To s tím prstem si to pamatuju když jsem byl malej. Tak jsem rád, že jsem vás pobavil:-)

Pafka se neozývá... asi konečně drancují moře;-)

Hoši, do akej sily vetru je ešte bezpečné vyraziť na vodu.

Je 5 - 6 m/s moc alebo sa ešte dá chytať aspoň pri ostrove.

Sledujem počasie a stále tam je vietor okolo 6 m/s a začínam mať obyvy, či to nepresedíme u kariet :-|

Pafko, snáď sa to ešte spravý a budete môcť vyraziť na vodu. Držím palce.

[citace]stipko napsal:

Sledujem počasie a stále tam je vietor okolo 6 m/s a začínam mať obyvy, či to nepresedíme u kariet

Pafko, snáď sa to ešte spravý a budete môcť vyraziť na vodu. Držím palce.[/citace]

Záleží nejen na síle větru, ale i na směru a jaké vlny jdou z moře. Pravdou ale je, že 5-6 m/s je asi hranice. Při dobré konstalaci se vyjet dá a někdy také ne. Uvidíme!!

Jak píše Vydra, Pafka a spol. snad konečně drancuje moře na šelfu. Moc bych mu to přál!!!!! ;-)

Brácha a ségra na vás čekají a těší se na setkání v Hasviku...

[citace]stipko napsal:

Sledujem počasie a stále tam je vietor okolo 6 m/s a začínam mať obyvy, či to nepresedíme u kariet

Pafko, snáď sa to ešte spravý a budete môcť vyraziť na vodu. Držím palce.[/citace]

5-6 m/ je idealni drift na hloubky do 8o m s tezkymi pilkry.Mnikovat a lovit ve vetsich hloubkach se sice jeste da,ale na 100 m mas vymotano vice jak 150m snury.

Na vlaceni na melcinach a okolo skal je uplne v pohode,pokud nedriftujes primo proti skalam,ale od nich

No vidíš,že to jde. V pozadí to vypadá na krásné počasí, ale asi to jen tak vypadá,co?

[citace]Vydra napsal:

Zdarec! Není někdo v Breivikbotnu? Co se chytá, kde a na co? My to máme za 20... a doufám, že bude o čem reportovat[/citace]

V Breivikbotnu byli kluci, co meli auto od Nakiho, zitra odjizdi. Vice bohuzel nevim :-(

[citace]Pafka napsal: Vydra napsal:

Zdarec! Není někdo v Breivikbotnu? Co se chytá, kde a na co? My to máme za 20... a doufám, že bude o čem reportovat

V Breivikbotnu byli kluci, co meli auto od Nakiho, zitra odjizdi. Vice bohuzel nevim [/citace]

Doufám, že zpáteční cesta pro ně bude pohodovější, než ta směr sever.

Ted jsme prijeli z vody. Jak jsem uz psal, Ahmad nam rekl, at nejezdimd daleko od pristavu, ze jsou stale velke vlny, tak jsme ho poslechli a jeli doleva do 3. Zatoky s tim, ze se pak budeme vracet pomalu zpet a zkouset neco chytit. Tam to vsak bylo uolne plonkove a tak jsme se rozhodli, ze zkzsime jet na druhou stranu na uroven draciho zubu. Zatokami jsme bohuzel ztratili vice jak 2 hodiny casu, ktere nam pak chybely :-(

Pak uz to slo a ryby na sebe nenechali dliuho cekat. Vetsina byly obecnacky a par keleru (trefili jsme hejno a sly o lodi po dvou (pulkr i paprika). Pitom mel Juzek na prutu zrejme zivotni rybu, uz jsme chteli snuru privazat a trbat, ze je to vazka, ale pak se mu ji podarilo zvednou a cca 15 minut ji zdolaval ze 70 metru do 30. Pak prisla rana a byla v riti :-( :-(. Problem byl, ze byly silne spodni proudy, takze nastrahy se behem chvilky dostavaly blizko sebe a hrozilo zamotani. Chvilemi se ve trech nedalo vubec chytat :-(

Od 23:00 byla hlasena 9, tak jsme se za siliciho vetru vratili do pristavu :-). Na prvni vyjeti na vodu to bylo super :-). Pokud se zitra nic nezmeni, meli bychom se dostat i na self a snad se zadari :-)

[citace]sroubek282 napsal:

Pafka napsal:

sroubek282 napsal:

Pafko, jak to probíhalo u doktora s Juzkem? Kolik to stálo a jak jste to řešili? Měl pojistku od Allrisku a nebo u jiné pojišťovny?

Vse naprosto bez problemu - Ahmad zaridil navstevu doktora (100 m od hotelu), za vysetreni a antibiotika 300,- NOK - mozno platit hotove i kartou. Vyzadana lekarska zprava a doklad o zaplaceni a po navratu do CR to Juzek posle pojistovne a oni mu to proplati. Juzek je pojisten v ramci firemnich benefitu u jine pojistovny

Pafko počasí bude dobré, tomu věřte, co Juzek? Už je v pohodě? Já už jsem se nechal pojistit u Allrisku a stačila jedna SMS, loni v září jsem na pojistku zapoměl a nebylo z toho dobře!!! Jak to tak čtu, malá vyróza a 1000kč je pryč, nedej bože jet šít a nebo vytahovat háček z ruky. Potom jsem ještě rači volal Doršákovi jestli se nemám pojistit, když řídím cizí auto a třeba trefím nějaké zvíře. Prý to není třeba, ale je nutné aby auto mělo havarijní pojistku, ale víc o tom nevím, jestli sjednanou havarijní pojistku u Allrisku a nebo někde jinde. My máme auto na havarijní u Allrisku, tak jsem se o toto dál nezajímal..A ještě mě dostalo, když se dneska kamarád pojistil u jiné pojišťovny a říkal mi, že kryje prý i poškození druhé věci, ale stálo ho to 350kč a jenom jsem se usmál, nemám s tímto zkušenost a rači zavolám Doršákovi a nebo pošlu SMS a je to, přijde mi to meilem a hotovo..

Pafko držte sa a už bez doktorů a větru na moři..

[/citace]

Jo, jo, Juzek uz je v pohode, jen ma abstak, protoze kvuli antibiotikum nemuze nasavat :-) :-) :-). Ani na mori, na rizdil od jinych partaku, neblinkal :-) :-) :-). Byly dlouhe oceanske vlny a tak to slusne houpalo :-) :-). Jsem zvedav, v kolika zitra vyjedeme , protoze se chystame na self, ale nechci to radsi zakriknout, tak to nikomu nerikej :-) :-)

[citace]stipko napsal:

Neboj, vy uz to budete mit v pohode, tak dlouho nemuze pos.any picasi vydrzet. Hold jsme si to vyzrali my, ale neda se nic delat, o tom to je :-) :-)

Je to fakt beznadej, sedet 4 dny na baraku a cist predpivedi, ktere za nic nestoji :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

Vydra napsal:

Zdarec! Není někdo v Breivikbotnu? Co se chytá, kde a na co? My to máme za 20... a doufám, že bude o čem reportovat

V Breivikbotnu byli kluci, co meli auto od Nakiho, zitra odjizdi. Vice bohuzel nevim

[/citace]

Taky budeme mít auto od Nakiho. Tak sem kluci z Breivikbotnu napište co a jak jestli to budete číst. Prahnu po informacích.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!