[citace]sroubek282 napsal:
Pafka napsal:
sroubek282 napsal:
Pafko, jak to probíhalo u doktora s Juzkem? Kolik to stálo a jak jste to řešili? Měl pojistku od Allrisku a nebo u jiné pojišťovny?
Vse naprosto bez problemu - Ahmad zaridil navstevu doktora (100 m od hotelu), za vysetreni a antibiotika 300,- NOK - mozno platit hotove i kartou. Vyzadana lekarska zprava a doklad o zaplaceni a po navratu do CR to Juzek posle pojistovne a oni mu to proplati. Juzek je pojisten v ramci firemnich benefitu u jine pojistovny
Pafko počasí bude dobré, tomu věřte, co Juzek? Už je v pohodě? Já už jsem se nechal pojistit u Allrisku a stačila jedna SMS, loni v září jsem na pojistku zapoměl a nebylo z toho dobře!!! Jak to tak čtu, malá vyróza a 1000kč je pryč, nedej bože jet šít a nebo vytahovat háček z ruky. Potom jsem ještě rači volal Doršákovi jestli se nemám pojistit, když řídím cizí auto a třeba trefím nějaké zvíře. Prý to není třeba, ale je nutné aby auto mělo havarijní pojistku, ale víc o tom nevím, jestli sjednanou havarijní pojistku u Allrisku a nebo někde jinde. My máme auto na havarijní u Allrisku, tak jsem se o toto dál nezajímal..A ještě mě dostalo, když se dneska kamarád pojistil u jiné pojišťovny a říkal mi, že kryje prý i poškození druhé věci, ale stálo ho to 350kč a jenom jsem se usmál, nemám s tímto zkušenost a rači zavolám Doršákovi a nebo pošlu SMS a je to, přijde mi to meilem a hotovo..
Pafko držte sa a už bez doktorů a větru na moři..
[/citace]
Jo, jo, Juzek uz je v pohode, jen ma abstak, protoze kvuli antibiotikum nemuze nasavat :-) :-) :-). Ani na mori, na rizdil od jinych partaku, neblinkal :-) :-) :-). Byly dlouhe oceanske vlny a tak to slusne houpalo :-) :-). Jsem zvedav, v kolika zitra vyjedeme , protoze se chystame na self, ale nechci to radsi zakriknout, tak to nikomu nerikej :-) :-)