Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -4°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Soroya 2014

« Předchozí 1 … 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 … 178 Další »
Pafka
20.09.2013 ID: 525288

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

0
Odpovědět
sroubek282
15.05.2014 ID: 1089549

[citace]Pafka napsal:

sroubek282 napsal:

Pafko, jak to probíhalo u doktora s Juzkem? Kolik to stálo a jak jste to řešili? Měl pojistku od Allrisku a nebo u jiné pojišťovny?

Vse naprosto bez problemu - Ahmad zaridil navstevu doktora (100 m od hotelu), za vysetreni a antibiotika 300,- NOK - mozno platit hotove i kartou. Vyzadana lekarska zprava a doklad o zaplaceni a po navratu do CR to Juzek posle pojistovne a oni mu to proplati. Juzek je pojisten v ramci firemnich benefitu u jine pojistovny [/citace]

Pafko počasí bude dobré, tomu věřte, co Juzek? Už je v pohodě? Já už jsem se nechal pojistit u Allrisku a stačila jedna SMS, loni v září jsem na pojistku zapoměl a nebylo z toho dobře!!! Jak to tak čtu, malá vyróza a 1000kč je pryč, nedej bože jet šít a nebo vytahovat háček z ruky. Potom jsem ještě rači volal Doršákovi jestli se nemám pojistit, když řídím cizí auto a třeba trefím nějaké zvíře. Prý to není třeba, ale je nutné aby auto mělo havarijní pojistku, ale víc o tom nevím, jestli sjednanou havarijní pojistku u Allrisku a nebo někde jinde. My máme auto na havarijní u Allrisku, tak jsem se o toto dál nezajímal..A ještě mě dostalo, když se dneska kamarád pojistil u jiné pojišťovny a říkal mi, že kryje prý i poškození druhé věci, ale stálo ho to 350kč a jenom jsem se usmál, nemám s tímto zkušenost a rači zavolám Doršákovi a nebo pošlu SMS a je to, přijde mi to meilem a hotovo..

Pafko držte sa a už bez doktorů a větru na moři..

8-)8-)8-)8-)

0

Odpovědět

Vydra
15.05.2014 ID: 1089572

To s tím prstem si to pamatuju když jsem byl malej. Tak jsem rád, že jsem vás pobavil:-)

Pafka se neozývá... asi konečně drancují moře;-)

0

Odpovědět

stipko
15.05.2014 ID: 1089573

Hoši, do akej sily vetru je ešte bezpečné vyraziť na vodu.

Je 5 - 6 m/s moc alebo sa ešte dá chytať aspoň pri ostrove.

Sledujem počasie a stále tam je vietor okolo 6 m/s a začínam mať obyvy, či to nepresedíme u kariet :-|

Pafko, snáď sa to ešte spravý a budete môcť vyraziť na vodu. Držím palce.

0

Odpovědět

husky19
15.05.2014 ID: 1089575

[citace]stipko napsal:

Sledujem počasie a stále tam je vietor okolo 6 m/s a začínam mať obyvy, či to nepresedíme u kariet

Pafko, snáď sa to ešte spravý a budete môcť vyraziť na vodu. Držím palce.[/citace]

Záleží nejen na síle větru, ale i na směru a jaké vlny jdou z moře. Pravdou ale je, že 5-6 m/s je asi hranice. Při dobré konstalaci se vyjet dá a někdy také ne. Uvidíme!!

Jak píše Vydra, Pafka a spol. snad konečně drancuje moře na šelfu. Moc bych mu to přál!!!!! ;-)

0

Odpovědět

Sim
15.05.2014 ID: 1089583

Brácha a ségra na vás čekají a těší se na setkání v Hasviku...

0

Odpovědět

15.05.2014 ID: 1089587

[citace]stipko napsal:

Sledujem počasie a stále tam je vietor okolo 6 m/s a začínam mať obyvy, či to nepresedíme u kariet

Pafko, snáď sa to ešte spravý a budete môcť vyraziť na vodu. Držím palce.[/citace]

5-6 m/ je idealni drift na hloubky do 8o m s tezkymi pilkry.Mnikovat a lovit ve vetsich hloubkach se sice jeste da,ale na 100 m mas vymotano vice jak 150m snury.

Na vlaceni na melcinach a okolo skal je uplne v pohode,pokud nedriftujes primo proti skalam,ale od nich

0

Odpovědět

Pafka
15.05.2014 ID: 1089589

0

Odpovědět

Naki
15.05.2014 ID: 1089590

No vidíš,že to jde. V pozadí to vypadá na krásné počasí, ale asi to jen tak vypadá,co?

0

Odpovědět

Pafka
15.05.2014 ID: 1089591

[citace]Vydra napsal:

Zdarec! Není někdo v Breivikbotnu? Co se chytá, kde a na co? My to máme za 20... a doufám, že bude o čem reportovat[/citace]

V Breivikbotnu byli kluci, co meli auto od Nakiho, zitra odjizdi. Vice bohuzel nevim :-(

0

Odpovědět

Naki
15.05.2014 ID: 1089592

[citace]Pafka napsal: Vydra napsal:

Zdarec! Není někdo v Breivikbotnu? Co se chytá, kde a na co? My to máme za 20... a doufám, že bude o čem reportovat

V Breivikbotnu byli kluci, co meli auto od Nakiho, zitra odjizdi. Vice bohuzel nevim [/citace]

Doufám, že zpáteční cesta pro ně bude pohodovější, než ta směr sever.

0

Odpovědět

Pafka
15.05.2014 ID: 1089593

Ted jsme prijeli z vody. Jak jsem uz psal, Ahmad nam rekl, at nejezdimd daleko od pristavu, ze jsou stale velke vlny, tak jsme ho poslechli a jeli doleva do 3. Zatoky s tim, ze se pak budeme vracet pomalu zpet a zkouset neco chytit. Tam to vsak bylo uolne plonkove a tak jsme se rozhodli, ze zkzsime jet na druhou stranu na uroven draciho zubu. Zatokami jsme bohuzel ztratili vice jak 2 hodiny casu, ktere nam pak chybely :-(

Pak uz to slo a ryby na sebe nenechali dliuho cekat. Vetsina byly obecnacky a par keleru (trefili jsme hejno a sly o lodi po dvou (pulkr i paprika). Pitom mel Juzek na prutu zrejme zivotni rybu, uz jsme chteli snuru privazat a trbat, ze je to vazka, ale pak se mu ji podarilo zvednou a cca 15 minut ji zdolaval ze 70 metru do 30. Pak prisla rana a byla v riti :-( :-(. Problem byl, ze byly silne spodni proudy, takze nastrahy se behem chvilky dostavaly blizko sebe a hrozilo zamotani. Chvilemi se ve trech nedalo vubec chytat :-(

Od 23:00 byla hlasena 9, tak jsme se za siliciho vetru vratili do pristavu :-). Na prvni vyjeti na vodu to bylo super :-). Pokud se zitra nic nezmeni, meli bychom se dostat i na self a snad se zadari :-)

0

Odpovědět

Pafka
15.05.2014 ID: 1089594

[citace]sroubek282 napsal:

Pafka napsal:

sroubek282 napsal:

Pafko, jak to probíhalo u doktora s Juzkem? Kolik to stálo a jak jste to řešili? Měl pojistku od Allrisku a nebo u jiné pojišťovny?

Vse naprosto bez problemu - Ahmad zaridil navstevu doktora (100 m od hotelu), za vysetreni a antibiotika 300,- NOK - mozno platit hotove i kartou. Vyzadana lekarska zprava a doklad o zaplaceni a po navratu do CR to Juzek posle pojistovne a oni mu to proplati. Juzek je pojisten v ramci firemnich benefitu u jine pojistovny

Pafko počasí bude dobré, tomu věřte, co Juzek? Už je v pohodě? Já už jsem se nechal pojistit u Allrisku a stačila jedna SMS, loni v září jsem na pojistku zapoměl a nebylo z toho dobře!!! Jak to tak čtu, malá vyróza a 1000kč je pryč, nedej bože jet šít a nebo vytahovat háček z ruky. Potom jsem ještě rači volal Doršákovi jestli se nemám pojistit, když řídím cizí auto a třeba trefím nějaké zvíře. Prý to není třeba, ale je nutné aby auto mělo havarijní pojistku, ale víc o tom nevím, jestli sjednanou havarijní pojistku u Allrisku a nebo někde jinde. My máme auto na havarijní u Allrisku, tak jsem se o toto dál nezajímal..A ještě mě dostalo, když se dneska kamarád pojistil u jiné pojišťovny a říkal mi, že kryje prý i poškození druhé věci, ale stálo ho to 350kč a jenom jsem se usmál, nemám s tímto zkušenost a rači zavolám Doršákovi a nebo pošlu SMS a je to, přijde mi to meilem a hotovo..

Pafko držte sa a už bez doktorů a větru na moři..

[/citace]

Jo, jo, Juzek uz je v pohode, jen ma abstak, protoze kvuli antibiotikum nemuze nasavat :-) :-) :-). Ani na mori, na rizdil od jinych partaku, neblinkal :-) :-) :-). Byly dlouhe oceanske vlny a tak to slusne houpalo :-) :-). Jsem zvedav, v kolika zitra vyjedeme , protoze se chystame na self, ale nechci to radsi zakriknout, tak to nikomu nerikej :-) :-)

0

Odpovědět

Pafka
15.05.2014 ID: 1089595

[citace]stipko napsal:

Neboj, vy uz to budete mit v pohode, tak dlouho nemuze pos.any picasi vydrzet. Hold jsme si to vyzrali my, ale neda se nic delat, o tom to je :-) :-)

Je to fakt beznadej, sedet 4 dny na baraku a cist predpivedi, ktere za nic nestoji :-) :-)

0

Odpovědět

Vydra
15.05.2014 ID: 1089596

[citace]Pafka napsal:

Vydra napsal:

Zdarec! Není někdo v Breivikbotnu? Co se chytá, kde a na co? My to máme za 20... a doufám, že bude o čem reportovat

V Breivikbotnu byli kluci, co meli auto od Nakiho, zitra odjizdi. Vice bohuzel nevim

[/citace]

Taky budeme mít auto od Nakiho. Tak sem kluci z Breivikbotnu napište co a jak jestli to budete číst. Prahnu po informacích.

0

Odpovědět

Pafka
15.05.2014 ID: 1089598

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 … 178 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Bojový pás komfort

Sleva 10 Kč
Bojový pás komfort
339 Kč
329 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Savage Gear Rubber Dusty Red 75g

Sleva 80 Kč
Savage Gear Rubber Dusty Red 75g
369 Kč
289 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Háček OCTO 8/0 4ks

Háček OCTO 8/0 4ks
55 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.