Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,656 odpovědí. Do diskuze (141 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 9 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 2,657)
  • Autor
    Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Nejhorší je, že předpověď větru vůbec nesedí. Venku je tak 8m/s a je napsaná 5ka. K večeru to má jít až na 10ku.:-(

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Preparator napsal:

Nejhorší je, že předpověď větru vůbec nesedí. Venku je tak 8m/s a je napsaná 5ka. K večeru to má jít až na 10ku.

Neboj ono se to počasí vylepší a pak se nebudeme stačit divit co tvůj team nachytá :-):-)

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

honzak napsal:

Preparator napsal:

Nejhorší je, že předpověď větru vůbec nesedí. Venku je tak 8m/s a je napsaná 5ka. K večeru to má jít až na 10ku.

Neboj ono se to počasí vylepší a pak se nebudeme stačit divit co tvůj team nachytá

No to už nejspíš nachytáte Vy, protože můj Team brzy odjíždí 😀

alan1
    Člen
    (84 odpovědí)

Dopoledne se dalo vyjet akorát před přístav.Zkoušeli jsme jet směrem na Sorvear ,ale vlny asi 4 m nás vrátily.Jak psal preparátor na předpověď větru se nedá spolehnout.Před přístavem jsme se brouzdali asi 2 hodiny. Výsledkem byli 3 halibuti mezi 85-92 cm,které jsme si nechali,kočky kolem 5 ks(pouštíme je) a malý halibuti.Skupina Holanďanů,kteří chytali kousek dál,tak brali vše co jim přišlo na háček.Tresky 35-50 cm kolem 10 ks,malého okouníka odhadem 10-12 cm.

Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

Na lodi Marka, dnes 32kg.

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Mark má loď malinko lepší …. :-D, ale ani tak bych do toho v tom větru nešel – Alan a spol vědí jaký jsem posera 😉

Pavel Neužil
    Účastník
    (65 odpovědí)

Sim napsal:

Na lodi Marka, dnes 32kg.

Slusny kousek 🙂

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Ahoj všem, tak dnes fakt fičák. Ráno jsme zkoušeli dostat se dál do fjordu na tresky, ale vůbec to nešlo a neustále v nárazech foukalo kolem 8-9 m/s. Odpo jsme to nevzdali a dvě lodě vyrazili na vodu za přístav. Já jsem jel jako vždy v kočkách a udělal jsem cca 20 kousků do velikosti 99cm. Ostatní zkoušeli vláčku a halíky. Co jsem ze začátku považoval za nemožné, se ukázalo v dobrém světle a v jednom okamžiku se zdolávali na dvou lodích 3 halíci od 100 do 120cm!!!:-P

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Kočičák 99cm

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Takové ryby dnes najížděli do přístavu a rozhodně ne po jedné!

Pavel Neužil
    Účastník
    (65 odpovědí)

Preparator napsal:

Takové ryby dnes najížděli do přístavu a rozhodně ne po jedné!

Gratulace 🙂

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Je vidět, že se vám to ten Poseidon snaží vynahradit. :-D:-D:-D

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Radek (nerybář) a jeho halík

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

DOSKY napsal:

Je vidět, že se vám to ten Poseidon snaží vynahradit.

No mě by spíš potěšil, kdyby nefoukalo, přeci jen jsme přijeli na tresky. Tady je krásně vidět, jaký má Soroya potenciál. V tuto dobu nám každý tvrdí, že tu halík není a my je tu chytáme po desítkách, co teprve až nám budou tvrdil, že tu jsou 😀

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Přeji každému, kdo navštíví Norsko na jakékoli rovnoběžce, hodně a hodně štěstí a krásných ryb.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 2,657)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...