Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Soroya 2014

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

Odpovědět

Tohle je velká paráda, keller jak prase, už abych to vyzkoušel8-O

U těch Roybaitů radši dej větší trojháky, vloni jsme měli hodně ryb, které nám z nich při zdolávání spadly :-(

Stejný problém měl i Šroubek a spol. ...

Podporuji Pafkův názor na velikost trojháků. Také jsem je po zkušenostech měnil za větší.

Oni jsou ty trojháky poměrně velké, ale s velikostí té nástrahy vypadají jak na candáta. Díky za info, vyzkouším to když tak je vyměním.

Ještě fotečka podle velikosti

Láďo pořád jsi nenapsal na co jsou ty boční úvazy, typuju imitace zraněné ryby, tudíž jiný chod nástrahy.

Já už na co to je a bude to učiné jak prase :-(:-(:-(

Jo já na to na srazu hledel taky.ty boční očka budou podle mě fungovat super.má se to opradu chovat jako zraněná ryba.

No, já si to musel vyzkoušet než jsem to pochopil :)

Je to přesně jak píšete. Když se to připne za strany, tak se ryba chová jako zraněná, začne se stáčet na bok a přitahuje na sebe daleko víc pozornosti. Určitě to bude lákat predátory, které jí budou považovat za snadnější kořist. Hlava má očka na každé straně, tak že jí můžete připnout podle toho, na které straně lodi chytáte.

Jak to bude fungovat vyzkouším až v Norsku, ale zkusím s tím vydráždit nějakého halíka :-D

Na Soroya další treska 38Kg, proboha já snad budu muset dát laťku na 40Kg+ :-D

A tady je fotečka, aktuálně za Soroya

[citace]Preparator napsal:

Na Soroya další treska 38Kg, proboha já snad budu muset dát laťku na 40Kg+ [/citace]

Já ti přeji 45+++:-D:-D:-D:-D:-D

No, když jsem viděl tu loňskou 87Kg, tak proč ne :)) Díky

[citace]Preparator napsal:

Tohle je velká paráda, keller jak prase, už abych to vyzkoušel

[/citace]

Parádní nástrahy - uvidíme jak to bude v "boji". Osobně bych to z 3-hákama nepřeháněl - je to větší sranda jen s jednohákem, dostanu velkou rybu - dostanu. Spadne - budu to zkoušet dál. Dostat každou ryby, asi by to za chvílu byla rutina ....:-D

Láďo ta "padesátka" tam je, máte sakra šanci buď vy nebo Alanova parta:-D

Tak Láďo, k dnešním narozeninám Ti přeji hodně zdraví, štěstí, pohody a taky spoustu rybářských zážitků včetně zvýšení svých osobních rekordů při naší cestě na daleký sever. Nástrahy máš krásné, elánu jistě taky dost a tak by sis určitě zasloužil lapnou pořádnou bestii a spousty krásných ryb tak,aby si zde mohl potěšit srdce všech ostatních lačných lovců, kteří mají do odjezdu větší porci než máme my. Všem ostatním zde slíbím, že osobně dohlídnu na to, aby Láďa místo plýtvání časem nějakou večerní hygienou, sem podával reporty a našich úspěších, případně neúspěších. Tak Láďo...... kurňa chlape, ať Ti koušou!!!!!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!