Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Soroya 2014

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

Odpovědět

[citace]PEN napsal:

Je na té soutěži někdo od nás?[/citace]

Ne, Češi nechtějí cestovat 3000km, platit startovné a stresovat se soutěží.

Halibutové šílenství pokračuje...

Možná pár lidí poznává tyto místa, já vím přesně!

Od začátku festivalu bylo uloveno již 91 halibutů, všech velikostí. Chytá se na 20-40m kolem břehů, při ústí do fjordů. Prostě klidný a nenáročný rybolov. Tady je 2x foto od Marka.

A jeden parádní okoun

Takový 30kg hovádka berou nyní před Hasvikem, jen 600m od přístavu.

Takový jsou tam teď rána, když se jde na ryby.

Michale, nevíš na co je hlavně chytají? Na gumy nebo na okovaný ryby?

[citace]Vydra napsal:

Michale, nevíš na co je hlavně chytají? Na gumy nebo na okovaný ryby?[/citace]

Oboje 8-)

http://www.rybolovnorsko.cz/index.php?text=235-proc-poustet-halibuty

Tenhle článek bych doporučil všem soutěžícím, protože předpokládám že soutěž probíhá stylem chyť a sežer :-E:-S

Na Soroya zahájen lov krabů

Tak ten okoun nemá chybu.... nádhera a tichá závist. :-D

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.