Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Soroya 2014
- Toto téma obsahuje celkem 2,656 odpovědí. Do diskuze (141 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 9 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#97871 4.9.2014 v 13:06
2 os
Pro mne je mnohem zajímavější boj s polaky (což je pro mne i srdeční záležitost). A jak známo, tak tam nahoře na severu je nenajdu. Takže hlavně z tohoto důvodu mne Soroy až tak moc neláká.
Jak tu kdosi psal, je to pouze o osobních preferencích … ale jak se říká: Nikdy neříkej nikdy, takže návštěvu Soroy v pozdějších letech nevylučuji.
#97873 4.9.2014 v 13:44os napsal:
to MifakM: tak se seber a jeď tam, pak už se ti jinam moc nechce…. stejně jako nám. a benzín už neřešte. Byla to jen morální věc.
to Sim: uveď to na pravou míru, ať už to utneš.
Mluvil jsem se Simem, jak to je s tím benzínem, nechám to na něm a on to vše vysvětlí..8-)
#97874 4.9.2014 v 13:54Teď jsem mluvil s Ahmadem. Řekl mě, že ekologové opravdu uzavřeli starou nevyhovují penzínku v Hasviku. |Komuna má na příští rok postavit novou, takže se to řeší tak, že kdo chce může si zajet 15km do Breiviku a natankovat si sám. Kdo si chce vzít dražší benzín, který vozí Ahmad, tak je to jen na domluvě.
#97875 4.9.2014 v 14:40Sim napsal:
Teď jsem mluvil s Ahmadem. Řekl mě, že ekologové opravdu uzavřeli starou nevyhovují penzínku v Hasviku. |Komuna má na příští rok postavit novou, takže se to řeší tak, že kdo chce může si zajet 15km do Breiviku a natankovat si sám. Kdo si chce vzít dražší benzín, který vozí Ahmad, tak je to jen na domluvě.
Takze jsem nekecal, vlastni tankovani mozne je 🙂 🙂
#97878 4.9.2014 v 15:35Je to přesně jak píše Sim. S Ahmadem jsme o to v srpnu mluvili a nabízel nám ať si pro benzín jedeme a jelikož jsme byli obytňákem a nechtělo se nám jezdit pro benzín zvolili jsme variantu přes Ahmada a musím říct že je to sice dražší, ale fungovalo to bezvadně. Stačilo zavolat a do půl hodiny byl benzín u lodí. Musím říct že Ahmadovo přístup se mi líbí víc a víc, byl jsem letos na Soroya dvakrát (možná je to tím), pokaždé se o nás staral profesionálně, nechal nám u sebe schované věci, aby jsme to nemuseli tahat do čech i s pivem co nám zbylo a vše OK Příští rok v dubnu k němu zase jedeme, to znamená že jsme tam věci zase nechali a i nám nabízel že nám vypare obleky (zdarma). Takže za mě super přístup a to nepočítám těch dortů co jsme u něj snědli 😀
#97879 4.9.2014 v 16:20Duben
#97880 4.9.2014 v 16:25Srpen – po převážení 52kg 1,60m
#97882 4.9.2014 v 16:36to Honza8: to co jsi napsal, tak s tím plně souhlasím. Ahmed je v pohodě a jak jsem psal oproti minulým rokům mi přijde spolehlivější časově.
Sime díky za vysvětlení, nám to Ahmed nijak nevysvětloval, ale je fakt, že jsme to nijak extra neřešili, když řekl že benzín od něho tak od něho, nezkoumali jsme proč. Tak doufám, že tahle vlna končí.
Jinak k Ahmedovi za sebe musím dodat, že pro mě je neuvěřitelný v jedné věci. I když člověk není zrovna zdatný v jazycích, Ahmed je člověk, který se snaží vše vysvětlit i když cizí hjazyk zrovna neumíš. My jsme letos s ním trávili 3 večery a tolik informací bych nenašel ani na netu.:-D
#97885 4.9.2014 v 16:44to OS: to je pravda i když mám z angličtiny za sebou jenom pár lekcí tak se Ahmad snažil vše vysvětlit a měl více trpělivosti než moje angličtinářka.. 😀
#97900 5.9.2014 v 9:51:-D:-D Krásné fotky… super články !!! Za rok jedu taky KONEČNĚ !!!!!
To bude dlouhé čekání do června 🙁 No ale dva srazy v Prague a ve Spálově a už to pak uteče….;-)
#97902 5.9.2014 v 10:23Na Soroya dnes začíná soutež v lovu halibutů, Marc s Ahmadem už to řídí na Hasvik hotelu. Těšte se na nové fotky placáků.
#97905 5.9.2014 v 10:59:-D:-D Zatím závodit nebudu…..:-D Mám halíky do 1m , ale věřím že za rok jednoho nad metr chytím….:-) Když nee tak za další rok to zopakuji s Márou45.
Sestavu do chaty na červenec 2015 mám jak PRASE….:-D
Však jí brzo zveřejní ti co jedou …..:-D Že PEŤO……..:-D Honzo….Solny…..atd.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
#97906 5.9.2014 v 11:09to Sim: tak ti pěkně děkuju. My si ho museli namalovat, a oni budou závodit kdo většího. 🙁
#97908 5.9.2014 v 12:41vítězství je moje. 😀 v nejhorším si na prut zapřáhnou Sroubka 😀
#97909 5.9.2014 v 12:46os napsal:
to Sim: tak ti pěkně děkuju. My si ho museli namalovat, a oni budou závodit kdo většího.
No, je to tak, už mají převzaté chaty a jde se do lodí.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Soroya 2014