Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Soroya 2014

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

Odpovědět

to sroubek: nevím, asi už vím všechno. Od tebe mám mapy, tak uvidíme jak dopadneme. Se to krátí nástup 19.8.:-D výbavu máme asi tak pro 20 rybářů. :-D jak jsi dopadl ty s vyšetřením?

Další pěkný kousek ze Soroya

175cm 75kg

Chyť a pusť

Nádhera, jednou bych takto chtěl vidět plavat Šroubka :))))

[citace]Dorsak napsal:

Nádhera, jednou bych takto chtěl vidět plavat Šroubka :))))[/citace]

Pěkná práce...Já bych šel asi za ním dolů...:-)

Pro OS, aby sis naladil formu. Toto je ze včera.

to Sim: Ty vole já pomalu už ani nespím a ty mi pošleš tohle!!! 17.8. ráno odjezd. Ta placka je sen a na okouníky se taky chystáme. Mám tolik informací o halíkách včetně map od Šroubka, že ten snad strachy bude stát na mole a salutovat až přijedem. :-D Nástrahu a hloubku nevíš?

to os: Informací můžeš mít kolik chceš, ale halík je trochu jak kapr, musí se vysedět. Celej den jsem poctivě koupal gumu, kluci se mi už smáli... sem tam jsem vytáhl kočičáka a pak... přišel:-D

to os: Vydra má pravdu. Já osobně jsem loni na Laukoy chytnul jen 3 ryby. Velikost nástrahy je pro menší ryby dost. Díky bohu tou třetí z nich byl halík 133cm. Jedna ryba a bylo po vývozním limitu :-)

Držím palce 8-O

Kluci díky za podporu. Letos ho hodlám vysedět, i kdyby jsem mu tam večer z mola měl hodit na položenou rousnici.:-D Jsem na to zvědavej. Je fakt, že jsme po hodince nebo dvou bez záběru čekání na halíka vždycky vzdali. Letos to bude jinak.:-E

[citace]os napsal:

Kluci díky za podporu. Letos ho hodlám vysedět, i kdyby jsem mu tam večer z mola měl hodit na položenou rousnici. Jsem na to zvědavej. Je fakt, že jsme po hodince nebo dvou bez záběru čekání na halíka vždycky vzdali. Letos to bude jinak.[/citace]

Beru Tě za slovo, ale musíš vydržet!!! Držím palce všem...

pro os:

tohle se mě povedlo v roce 2008.Během hodiny jsem ulovil dva stejné "bráchy" po 142 cm a za dalších pár hodin,co jsme se po vyspání vrátili na místo činu,jsem chytil třetího do party 140cm,ten už šel po nezbytném focení zpět do vody.Ten rok jsme jich ulovili v šesti lidech 55.

ještě jedno foto za pár hodin lovu.míry ryb 142,142,133,110,87

to Cica: Nástrahy, hloubky, místa, mapy? Per to sem:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.