Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Soroya 2014

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

Odpovědět

Zdravím, dostal jsem dnes na tebe telefon od Michala, CICA.

Chtěl jsem se tě zeptat o par rad, budeme Vás střídat, začínáme od 1.8.2014. Mohl bych ti zavolat, nebo jestli by jsi napsal na email pár rad kde to šlo díky.

to all: Jede někdo v termínu 19.8.-29.8.2014?? My budeme na Hytte hned pod hotelem v Hasviku. Dejte vědět pokud by jste někdo jeli, tak se můžeme potkat.

Ahoj,

posílám pozdrav z ostrova Soroya.

Počasí se "zlepšilo" zatáhlo se ,začalo foukat,občas zapršelo a tím pádem začali brát ryby. Najeli obrovská hejna smáčků,malých sleďů a ryby si doslova cpou břicha.Lovíme tresky do 120 cm,keleři kolem 1 metru není vzácnost.Michal se ptal na halibuty....ty "jdou" také i když je dá se říci cíleně nelovíme,což si myslím že to ani moc nejde,samozřejmě se jim dá jít naproti....Včera jsem ulovil 129 cm a dnes 150 cm.Ve středu jedeme domů,tak snad ještě něco ulovíme.

Halibut 129 cm Roybait mu trochu pochroumal oči tak jsem zvolil stranu bez očí

:-D::-D

Halibut 150 cm

To cica: prosím te na jakých hloubkách a kde se povedli ty halici? Diky

všechny halíky chytáme do 40 metrů.Toho menšího jsem chytil v prvním fjordu napravo od Hasfjordu a toho většího před přístavem Hasvik nalevo kde jsou dvě vysílací věže.Kolega chytil 153cm ve čtvrtém "profláklém" fjordu napravo od Hasfjordu.Vše na gumu,já měl vše na Roybait v barvě gloupink.

to cica: díky moc. Pěkný ryby. Snad se nám za 3 týdny taky poštěstí.

[citace]os napsal:

to cica: díky moc. Pěkný ryby. Snad se nám za 3 týdny taky poštěstí.[/citace]

Určitě, musíte na halibuta vydržet a on příjde, tomu pevně věřím a držím palce..8-)8-)8-)

to šroubek: uděláme pro to maximum, po technický stránce máme všechno, ba i něco navíc. Teorii zmáknutou na 150%, ale....... a co ty? Už je líp?

[citace]os napsal:

to šroubek: uděláme pro to maximum, po technický stránce máme všechno, ba i něco navíc. Teorii zmáknutou na 150%, ale....... a co ty? Už je líp?[/citace]

Tak to je super, zítra jedu na vyšetření..

Sime na Soroya nikdo není? Jsem to vlákno ani nemohl najít. My to máme za 12:-D takže pokud pojede připojení, tak snad bude o čem...

Je tam Honza Novák u Ahmada.

to Sim: tak o tomhle se nám zatím jenom zdá. Nevíš na co a kde? Hloubka .... však víš. Díky

[citace]os napsal:

to Sim: tak o tomhle se nám zatím jenom zdá. Nevíš na co a kde? Hloubka .... však víš. Díky[/citace]

Co potřebuješ vědět? O lovu halibutů když jsme tam byli, tak jsem psal... je třeba vydržet spoustu hodin a nebo i celý den.. Čekááš na záběr celý den a potom prásk....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.