Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Soroya 2014

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

Odpovědět

Reakcia na Kostíka vo vlákne Hasvag. Nechcem to dávať do toho vlákna.

Stalo sa mi,že pri riadení Kverna som odlomil riadenie. Povedali sme to Ahmadovi,ten zavolal technika a za pol hodinu sme mali nové kverno.Na dotaz,že mu odovzdávame asi 10l benzínu v nádrži a on nám dáva 25l, len mávol rukou. Spokojnosť na 100%.

Ornulf před pár dny vyrazil po Hasfjordu... :)

A ráno bude Hasvik vypadat takto ...

No Sime, teď na počítači a v teple to vypadá moc pěkně, ale doufám, že do poloviny května se to počasí tak trochu změní k lepšímu a v Hasviku se to trochu zbarví do jiné barvy než bílé. Už aby to ale bylo.

Neboj, i tam přide jaro! 8-)

Kdyz nebude foukat, tak klidne metr snehu a pod nulou. 58!8-O. Fotky pekne.

Jejda, to to letí - už je to dvouciferné :-) :-)

Za 95 :-) :-)

Dnes za krásných 44 :))

Aktuální foto ze Soroya, sníh nikde!!:-|

[citace]Preparator napsal:

Aktuální foto ze Soroya, sníh nikde!![/citace]

Vzhledem k tomu počasí Ti to číslo začínám ukrutně závidět:-|

[citace]Hoop napsal:

Preparator napsal:

Aktuální foto ze Soroya, sníh nikde!!

Vzhledem k tomu počasí Ti to číslo začínám ukrutně závidět[/citace]

No ono se to může za ten měsíc ještě otočit, ale pokuď ne, tak jsem s tím trošku vydrbal :)) No uvidíme :)

Dnes za 93 pánové. A jestli zůstal Pafkovo odpočet stát, tak jsem ho podlezl. Ale myslím, že si ten dřívější odjezd nenechá vzít. :-D:-D

Jo a koupil jsem kamerku "AEE MagiCam SD 21" Tak doufám, že se s ní naučím do odjezdu pracovat. Je vodotěsná do 100 metrů, tak uvidíme. Určitě ji někam dolů potopím. ;-)

Nazdar chlape, jestli se nemylim, tak za 86 :-) :-)

A ta kamera je dobra, bude se ti hodit na lod :-). Ted jsem byl na horach, tak jsem tu svoji zkoysel v akci. Filmoval jsem z helmy, prsniho pasu i z ruky a docela dobry. Jen si clovek musi zvyknout podridit filmovani rychlost pohybu :-) :-)

Jinak mam obavu, ze ve 100 metrech toho moc nenafilmujes, bude tam tma jak v r.ti :-)

[citace]Pafka napsal:

Nazdar chlape, jestli se nemylim, tak za 86

A ta kamera je dobra, bude se ti hodit na lod . Ted jsem byl na horach, tak jsem tu svoji zkoysel v akci. Filmoval jsem z helmy, prsniho pasu i z ruky a docela dobry. Jen si clovek musi zvyknout podridit filmovani rychlost pohybu

Jinak mam obavu, ze ve 100 metrech toho moc nenafilmujes, bude tam tma jak v r.ti [/citace]

Vidím, že si to prvenství mezi námi nenecháš vzít. :-D:-D:-D

Na takovou hloubku se ani nechystám, neboť reklamním tahákům moc nevěřím. Ale nějakých 10 - 30 metrů by mohlo být zajímavých. Pořídil jsem k ní i tablet, neboť má WIFI a obraz on-line přenáší do tabletu. Je to super, ale pod vodou to určitě nefunguje. Vlnová délka WIFI je strašně krátká a voda ji bude pohlcovat. Musela by komunikovat na dlouhých vlnách jako ponorky. :-?:-?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.