Hasvik, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2014

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

Odpovědět

[citace]stipko napsal:

Štefanov dublet

Nóóó tak to jsou ty fotky které jsem od vás očekával. Gratuluji a mrzí mě že mě to letos nevyšlo a nejsem tam taky.Já si ty ryby nechám narůst nad 133 cm a snad příští rok se to povede. Hoši ať se daří a dnes dovezte ještě nějakou placatou. Ahoooj.

Krásné ryby - velká gratulace. Jsem rád, že jsem Vám mohl pomoci náhradní pletenkou a snad i souřadnicemi, kde jsme nalovili my :-)

Ať se i nadále daří, užívejte dokud to jde. Já už jsem v práci zase na mrtvici :-) :-)

A co Ty, Jiříku? Že Vy ještě sedíte v té kádi a čekáte, až vystydne voda? :-) :-)

Zajtra v noci odchádzame na Soroya, ale .... niekde som stratil manuál od Shimano, Dendou Maru 4000 player. Prosím ochotného človeka, poslať na: veselovsky@renovia.sk

Ďakujééééém

[citace]vojtko napsal:

Zajtra v noci odchádzame na Soroya, ale .... niekde som stratil manuál od Shimano, Dendou Maru 4000 player. Prosím ochotného človeka, poslať na: veselovsky@renovia.sk

Ďakujééééém[/citace]až Ti nevadí doveziem Ti návod dnes o 17,30 domov :-D .....a začneme nakladať!

[citace]mano napsal:

vojtko napsal:

Ďakujééééémaž Ti nevadí doveziem Ti návod dnes o 17,30 domov .....a začneme nakladať![/citace]

Mám len návod na CD

Ano,Soroya je na velké ryby treska a halibut opravdu ráj,ale ne vždy je to pravda.My jezdíme na Soroyu od roku 2007,tenkrát to bylo ubytování jen u Ornulfa a v hotelu jen vyjimečně,na vodě byly je dvě lodi jinak jen místní.Vždy záleželo v kterém měsíci a počasí,na šelf se jezdilo jako do rybárny,ale i někdy ryby na šelfu nebyly a musely se hledat jiná místa,dnes už jsou všeobecně známa,ale pamatuji léta,kdy některé party nechytily ani limit a na Soroyu zanevřely.Ale i když je špatný počasí,ryba se najde vždy a o tom to přece je,dobrá parta a pohoda:-D:-D

Jinak zpravodajství ze Soroy vynikající...díky za ně :-D:-D

Tak už to tady nemohu déle vydržet. Pojedu tedy na ryby do Norska. Hlásím odjezd na Hasfjord 2 a to za 18 ...........hodin.:-D. Snaha o report bude velká8-)a všichni z party se těšíme na kolegy ze Slovenska:-) Nastupujeme na chatu 31.5. Proviant zmražen a zabalen, jdu hledat nějaké vhodné pruty a navijáky a balit a balit:-x

Na Soroya bojuje aj kamoš Vili s partiou.

[citace]Pandion napsal:

Tak už to tady nemohu déle vydržet. Pojedu tedy na ryby do Norska. Hlásím odjezd na Hasfjord 2 a to za 18 ...........hodin.. Snaha o report bude velkáa všichni z party se těšíme na kolegy ze Slovenska Nastupujeme na chatu 31.5. Proviant zmražen a zabalen, jdu hledat nějaké vhodné pruty a navijáky a balit a balit[/citace]

Aj Slováci sa tešia na budúcich priateľov z Čiech. Práve sme ukončili poradu ohľadom cesty, zajtra pobalíme a hŕŕŕŕŕŕ na ne. Každému prajem šťastnú cestu a splnenie loveckých túžob. Dnes ma kveta90 "zachránila", lebo pracne pripravila pre mňa manuál k môjmu multíku. Ďakujem.

Rybári všetkých krajín, spojme sa!:-D

Kamarát " Vojtko" inak Jožko nemrazil proviant ale Slivovicu.Keďže to nešlo /má 60%/ tak sme ju okoštovali pri čiastočnom balení.Verím tomu, že na Hasfjorde 1 a 2 budeme jeho slivovicu koštovať vo vačšej partii v "medzinárodnom" zložení. [citace]vojtko napsal:

Pandion napsal:

Tak už to tady nemohu déle vydržet. Pojedu tedy na ryby do Norska. Hlásím odjezd na Hasfjord 2 a to za 18 ...........hodin.. Snaha o report bude velkáa všichni z party se těšíme na kolegy ze Slovenska Nastupujeme na chatu 31.5. Proviant zmražen a zabalen, jdu hledat nějaké vhodné pruty a navijáky a balit a balit

Aj Slováci sa tešia na budúcich priateľov z Čiech. Práve sme ukončili poradu ohľadom cesty, zajtra pobalíme a hŕŕŕŕŕŕ na ne. Každému prajem šťastnú cestu a splnenie loveckých túžob. Dnes ma kveta90 "zachránila", lebo pracne pripravila pre mňa manuál k môjmu multíku. Ďakujem.

Rybári všetkých krajín, spojme sa![/citace][citace]vojtko napsal:

Pandion napsal:

Tak už to tady nemohu déle vydržet. Pojedu tedy na ryby do Norska. Hlásím odjezd na Hasfjord 2 a to za 18 ...........hodin.. Snaha o report bude velkáa všichni z party se těšíme na kolegy ze Slovenska Nastupujeme na chatu 31.5. Proviant zmražen a zabalen, jdu hledat nějaké vhodné pruty a navijáky a balit a balit

Rybári všetkých krajín, spojme sa![/citace]

Na chvilku jsem se odmlčel, ale Pafko neboj, nečekáme v kádi na vystydnutí vody. :-D:-D

Jeden den jsme sice nevyjeli, ale další dny alespoň na chvilku vždy. Přijali jsme také pozvání k Ahmadovi na kávu a něco sladkého.

Jinak náš drak skončil v rukou policie. Zamotal se do vysokého napětí a museli vypnout celou trasu až do Breivikbotnu. :-?

Přijeli energetici, jeden nasadil stoupací železa a draka odstranil. No veliká zábava. Draka máme stále na policii, ale Ahmad slíbil, že to vyřídí. ;-)

Během rybolovu se nám povedl i více než metrový halibut a krásní leopardi. Tresky se daří sice ne tak houfně jako loni, ale stále. No prostě pohoda.

Připojuji i pár fotek. :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Jak vidite,tak mame novou grafiku a...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno
Velký tresky doputovali i do Nappstraumen...
Dobrý nápad.Mohli by zde být...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!