Hasvik, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2014

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

Odpovědět

[citace]Vydra napsal:

Za 13 dní vyrážíme do Breiviku tak jestli budete mít info z jeho okolí hoďte to sem[/citace]

Máš nějaká místa kde se vyplatí to zkusit?

[citace]husky19 napsal: mara45 napsal:

to Husky:Jirko krásný ryby a fotky.Ta sklenka víma je k filetování výborná,taky ji používáme....

2 Mára

Loni, když jsme také nachytali kopici tresek přišel kolega z druhé posádky a v ruce držel vínko, vývrtku a skleničky. Odzátkoval jako profi someliér, dal okoštovat a po odsouhlasení všem nalil. Kouzelné situace, když jedeš s partou která je celá super bez nervů a stresování. A vo vo vo tom to je.

Ryby jsou krásný bonus, ale na prvním místě je koncetrovaná pohada bez nervů.

No nemám pravdu, kamarádi????[/citace]

Dobrá parta je to hlavní.Nejel bych s lidma o kterých nic nevím.Proto také jezdíme léta se Zerpíkem,Radkem a spol.Vím,že nezkazí žádnou legraci a chytání je v pohodě.Jo a to vínko k tomu samozřejmě patří...:-P

Po skúsenostiach úplne s Tebou súhlasím.

Pochvala pro husky 19. Jako reportér jsi nahradil Pafku, takže pomyslné jsem již druhý turnus na Soroya. Ještě nějakého chlapskyho halika, to mi Pafka nesplnil. :-)

[citace]husky19 napsal:

Vydra napsal:

Za 13 dní vyrážíme do Breiviku tak jestli budete mít info z jeho okolí hoďte to sem

Máš nějaká místa kde se vyplatí to zkusit?[/citace]

Mám nějaký místa doporučené od Kikibuta a Šroubka, ale to spíš okolí Hasviku. Ale rád bych aktuální info z Breiviku když někdo bude mít.

Dobrá parta je to nejvíc. Přežiješ pak i když nemůžeš třeba tři dny na vodu nebo když ryby nejdou atd...;-)

[citace]husky19 napsal:

Předpověď na další dny není zrovna příznivá a tak plánujeme nějakou rybařinu ve fjordu k Breivikbotnu.

Nemáte někdo nějaký typ?? Třeba Sim??? Nikdy jsme na této straně nechytali. Právě se z tohoto místa vrátili 2 lodě. Dozvíme se výsledek? Nebyl to někdo z "našich"? [/citace]

Husky, tam já jsem nikdy nechytal(fjordy Breivikboten), v tom ti nepomůžu, ale jinak supr reportáž a hodně štěstí na další dny.. doufám, že nahradíš Pafku, za pár to čeká Mě a Sima ....8-O8-O8-O8-O

Děkuji za důvěru, kamarádi. Snad nezklamu. :-D:-D:-D

Zdar Uncoš,tataráček nebude?Pozor na vítr,abys otevřel dveře od baráku!

Pošli foto pořádnýho halíka,ať se daří.

V Breiviku žádná super místa nejsou. Všichni jezdí na Kveitegrun.

Uz jsme v pohode za Stockholmem, prujezd pres Kvautekeino zelenym pruhem bez jakekoliv kontroly :-)

Jirko, parada - velka gratulace :-) :-)

:-)no a teďka už pohoda..:-P

Tak Kuba team na Soroye boduje podobně jako ostatní týmy. Včera byl vyhlášen králem honu Jaromír. Treska 142cm, chycena jako dubleta se 125.

Tak jsme přeci jen na večer vyjeli, ale začalo tak foukat, že jsme tam vydrželi jen asi půl hodinky. Pokud se vám zdá fotka rozmazaná, tak vězte, že nejste opilí, ale byla focena na velmi rozhoupané lodi.;-):-D

Obdivuji ty schopnosti reportáže z rybařiny. Já to prostě neumím. Paráda a gratulace k úlovkům.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Jak vidite,tak mame novou grafiku a...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno
Velký tresky doputovali i do Nappstraumen...
Dobrý nápad.Mohli by zde být...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!