Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2014

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

Odpovědět

Hasvik just now :-) :-). Husky se ma na co tesit :-)

Pafko,kdyby jste se měli nějak handrkovat o tom, kdo za to může, klidně to vemte na sebe. Nás to nic nestojí a bude na Soroy klid. Není přece zapotřebí si tam nějak dělat špatné jméno pro české rybáře. Vypište euro formulář o nehodě a já to po návratu vyřeším.

Čau a krásný zbytek pobytu, zítra by se měl vrátit ten pochroumanej, co jste jim tam vezli rezervu. Tak to snad bude vše ok a ve středu vyjede zpět na sever jako nový.Díly už jsou nachystané na výměnu. Ještě jednou díky za ochotu, která byla po zásluze potrestána.

23:30 :-)

Tak ta kočička na gumě, to je unikát...:-)) Trochu mi to připomíná, tuším, "Bohové musí být šílení" jak tam táhne za sebou toho tasmánského čerta nebo co to je, zakousnutého do boty...:-)) Mazec :-)

Pafko supr report, krásně se mi to čte u raní kávy, jo ty kočky jsou potvory, mi loni ukousla ocas u Roybaita a bylo po srandě, vytáhl jsem ju k lodi a šup... :-):-)

Pafko, krásné snímky. Ocásek slep nebo svař a bude jako před tím. Držím Ti stále palce, aby už počasí bylo fajn a nachytal jsi ještě mnoho krásných ryb.:-P

[citace]kulik napsal:

Pafko, krásné snímky. Ocásek slep nebo svař a bude jako před tím. Držím Ti stále palce, aby už počasí bylo fajn a nachytal jsi ještě mnoho krásných ryb.[/citace]

Dnes chceme zase zkusit vyjet na trofejky, snad se to konecne povede (i kdyz jsem se vlastne jeste nedival na aktualni yr.no :-(. Uz budem jen vetsinu ryb pozstet, protoze filet uz mame kazdy plnou bednu :-)

Muze mi nekdo vysvetlit, jak je mozne, ze se ve stejnou chvili pripojime 2 na yr.no a kazdy mame jinou predpoved? To mi hlava nebere ... :-)

[citace]Tulak-Mara napsal:

Tak ta kočička na gumě, to je unikát...) Trochu mi to připomíná, tuším, "Bohové musí být šílení" jak tam táhne za sebou toho tasmánského čerta nebo co to je, zakousnutého do boty...) Mazec [/citace]

Bylo az komicke, jak se ta potvora nechtela ani za nic pustit :-) :-)

Pafko přesně jak píše Sroubek, tablet upatlany od snídaně a hltam info ze Soroya. Ještě pořádnou trofejku a nějakého většího halika, at se ještě pokocham než odjedete.

Držím ti palce, jestli máte dost benzínu, zkuste to až na kveitegrun.

[citace]Pafka napsal:

Muze mi nekdo vysvetlit, jak je mozne, ze se ve stejnou chvili pripojime 2 na yr.no a kazdy mame jinou predpoved? To mi hlava nebere ... [/citace]

Zkontroluj si poradne, jestli mate skutecne stejnou adresu v prohlizeci. Vetsina mist je na yr.no vicekrat (u vody, oblast, mesto apod.) a lisi se...

Napr.

[citace]Sim napsal:

Držím ti palce, jestli máte dost benzínu, zkuste to až na kveitegrun.[/citace]

Pro benzin pojedeme za chvíli a zatím to vypadá, že se dnes a zítra bude možné vyjet kamkoliv :-) :-) :-)

Pár fotek z ranní procházky :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!