Hasvik, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2014

Jelikož letošní sezóna pomalu končí, je čas začít myslet na tu příští :-) :-) Takže zakládám nové vlákno, týkající se Soroyi 2014 :-)

Posílejte mi na SZ kdo, kdy a kam jedete, ať opět máme přehled :-)

Preparator + 5 - 31.3.-10.4.2014

Honza8 a spol. - 11.-21.4.2014 - Nielsen

Pafka a spol. - 12.-22.5.2014 - Rikarda

Husky19 + 5 - 20.-30.5.2014 - Bestermors

Stipko a piloti - 20.-30.5.2014 - Hytte

Kuba team (Jaro1) - 20.-30.5.2014 - Vaagan

Kikirik od Malacek (zahoraci) - 25.5.-3.6.2014

Mano - 1.6-10.6.2014 Hasfjord I

Vydra team - 6.-13.6.2014 - Breivikbotn

Vendys + 5 - 20.-30.6.2014 - Bestemors

RYBOLOVNORSKO team - 1.-10.7.2014

honza8 a spol. - 1.-11.8.2013 - Bestermors

RYBOLOVNORSKO team - 20.-30.9.2014

Pen a spol - 2015 (blize nespecifikovano) :-D:-D:-D

Odpovědět

Za spícím drakem se však už začaly objevovat dlouhé oceánské vlny, ale ještě jsme stále mazali dál ...

Ještě stále jsme byli plní odhodlání :-)

Čím dále jsme byli, tím to bylo horší ...

Když jsme byli asi 10 km od přístavu bylo jasné, že šelf dnes nedáme a tak jsme se na chvíli zastavili s tím, že počkáme, jaký bude další vývoj :-(

V těchto vlnách jsme zůstali asi 30 minut a jen jsme nahodili, Miro vytáhl na první nához 2 metrové obecňačky a já chvíli po něm taky jednu (vzhledem k vlnám nebylo na focení ani pomyšlení.

Na druhé lodi vytáhl Jarda během chvíle další 2 metrovky a vzhledem k tomu, že už máme na filety nachytáno, rozhodli jsme se ke strategickému ústupu s tím, že se zastavíme v zátoce za spícím drakem a pokusíme se o nějakého halibuta :-)

Byli jsme tady asi 1 hodinu (pak jsme chtěli dát poslední šanci našim hokejistům) a měli jsme pár záběrů na přívlač. Já jsem na roibaita vytáhl asi metr pod loď malého halibuta (do 50 cm) a pak se mi vyvlékl, kluci na druhé lodi chytli cca stejně velkého a pustili ho zpět :-)

Pak jsem měl další pěkný záběr a když jsem dostal úlovek na hladinu zjistil jsem, že mám na roybaitu asi 50 cm kočku, která však nebyla na háku, ale jenom visela na ocase a nechtěla se mrcha pustit (trvalo to asi 7 minut, než si dala říci a přestala žužlal :-) :-). Bohužel ocas (roybaita) utrpěl značnou újmu a je do poloviny nakousnutý :-(

Za chvíli měl stejnou příhodu i JUZEK jen s tím rozdílem, že se mu kočka zahryzla do ocasu u Savage (pustila se o něco dříve) :-) :-)

Pak už jsme to zabalili a v pořádku dojeli do přístavu, kde jsme rychle vyfiletovali a jeli trpět k televizi. Ještě, že to skončilo alespoň 1:0 :-)

Než přijela 2. loď a Jarda se stačil vyfotit, my jsme už měli vyfiletováno bez focení :-)

Když jsme šli po 1. třetině na kouřovou, zírali jsme, k jaké zásadní změna počasí došlo :-) :-)

Takže to je pro dnešek všechno, zítra by mělo být velmi dobré počasí a tak se pokusíme znovu vyrazit do norského Spálova (Šroubkova 33) :-)

Zítra se dále těšíme na příjezd Huskyho a spol., snad se potkáme a štrngneme si na jejich příjezd a na náš blížící se odjezd (BRRRR)

Jinak ještě doplňující info k tankování - dnes jsem byl v Breivikbotenu a čerpání na kartu úplně bez problémů /benzín za cca 16,95 NOK)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!