Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,656 odpovědí. Do diskuze (141 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 9 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,501. až 1,515. (celkem z 2,657)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Za spícím drakem se však už začaly objevovat dlouhé oceánské vlny, ale ještě jsme stále mazali dál …

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Ještě stále jsme byli plní odhodlání 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Čím dále jsme byli, tím to bylo horší …

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Když jsme byli asi 10 km od přístavu bylo jasné, že šelf dnes nedáme a tak jsme se na chvíli zastavili s tím, že počkáme, jaký bude další vývoj 🙁

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

V těchto vlnách jsme zůstali asi 30 minut a jen jsme nahodili, Miro vytáhl na první nához 2 metrové obecňačky a já chvíli po něm taky jednu (vzhledem k vlnám nebylo na focení ani pomyšlení.

Na druhé lodi vytáhl Jarda během chvíle další 2 metrovky a vzhledem k tomu, že už máme na filety nachytáno, rozhodli jsme se ke strategickému ústupu s tím, že se zastavíme v zátoce za spícím drakem a pokusíme se o nějakého halibuta 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Byli jsme tady asi 1 hodinu (pak jsme chtěli dát poslední šanci našim hokejistům) a měli jsme pár záběrů na přívlač. Já jsem na roibaita vytáhl asi metr pod loď malého halibuta (do 50 cm) a pak se mi vyvlékl, kluci na druhé lodi chytli cca stejně velkého a pustili ho zpět 🙂

Pak jsem měl další pěkný záběr a když jsem dostal úlovek na hladinu zjistil jsem, že mám na roybaitu asi 50 cm kočku, která však nebyla na háku, ale jenom visela na ocase a nechtěla se mrcha pustit (trvalo to asi 7 minut, než si dala říci a přestala žužlal 🙂 :-). Bohužel ocas (roybaita) utrpěl značnou újmu a je do poloviny nakousnutý 🙁

Za chvíli měl stejnou příhodu i JUZEK jen s tím rozdílem, že se mu kočka zahryzla do ocasu u Savage (pustila se o něco dříve) 🙂 🙂

Pak už jsme to zabalili a v pořádku dojeli do přístavu, kde jsme rychle vyfiletovali a jeli trpět k televizi. Ještě, že to skončilo alespoň 1:0 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Než přijela 2. loď a Jarda se stačil vyfotit, my jsme už měli vyfiletováno bez focení 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Když jsme šli po 1. třetině na kouřovou, zírali jsme, k jaké zásadní změna počasí došlo 🙂 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Takže to je pro dnešek všechno, zítra by mělo být velmi dobré počasí a tak se pokusíme znovu vyrazit do norského Spálova (Šroubkova 33) 🙂

Zítra se dále těšíme na příjezd Huskyho a spol., snad se potkáme a štrngneme si na jejich příjezd a na náš blížící se odjezd (BRRRR)

Jinak ještě doplňující info k tankování – dnes jsem byl v Breivikbotenu a čerpání na kartu úplně bez problémů /benzín za cca 16,95 NOK)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,501. až 1,515. (celkem z 2,657)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...