Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Zapominate na to panove, ze mam sebou 3 partaky, kteri jen prijdou v den odjezdu k autu :-) :-) :-)

[citace]007krivanek napsal:

Pafka se nezdá . Tuní , co může.

[/citace]

To jsou nastrahy, o kterych kazdy rok rikam, ze je uz vyhodim, protoze toho maji hodne za sebou, ale pak si vzdycky reknu, co kdyby :-). :-).

Jednou to bude pekny muzeum :-) :-) :-)

[citace]Pafka

To jsou nastrahy, o kterych kazdy rok rikam, ze je uz vyhodim, protoze toho maji hodne za sebou, ale pak si vzdycky reknu, co kdyby . .

Jednou to bude pekny muzeum [/citace]

Prdlajs co kdyby se hodily.. proč to neřekneš rovnou, že je ti jen líto těch peněz co to stálo? :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]gadus napsal:

Ta pirátská vlajka společně s českou má světu ukázat co? To mi jaksi uniká, já jsem se domníval, že jedete na ryby a jste parta rybářů. Asi jsem se zmýlil.[/citace]

Jestli te muzu uklidnit, v Norsku jezdime jen s ceskou vlajkou. Dnes jsem tu mel "vnoucka" a hrali jsme si u bazenu s plachetnickou na piraty :-) :-)

Kdy jsem pak daval fotky na web, chtel tam dat i tuhle - ze jsem zrovna ji odeslal 2x byla souhra nahod :-) :-)

Doufam, ze ted uz budes klidnejsi ...

[citace]MifakM napsal:

Pafka

To jsou nastrahy, o kterych kazdy rok rikam, ze je uz vyhodim, protoze toho maji hodne za sebou, ale pak si vzdycky reknu, co kdyby . .

Jednou to bude pekny muzeum

Prdlajs co kdyby se hodily.. proč to neřekneš rovnou, že je ti jen líto těch peněz co to stálo? [/citace]

To taky, ale co kdyby :-) :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

Zapominate na to panove, ze mam sebou 3 partaky, kteri jen prijdou v den odjezdu k autu [/citace]

Sroubek, Sim a kdo jeste? Pavlis? :-D:-D:-D:-D

Konečne prišiel ten spravny den

45 tresiek najvacsia 22 kg ostatne od 15 - 19 kg čo sme spustili dolu okamzite ryba jednoducho parada. Nastraha Royber 400 g a 600g

[citace]rastoSE napsal:

Konečne prišiel ten spravny den

[/citace]

Gratulace, je to parada :-) :-) :-)

[citace]MifakM napsal:

Pafka napsal:

Zapominate na to panove, ze mam sebou 3 partaky, kteri jen prijdou v den odjezdu k autu

Sroubek, Sim a kdo jeste? Pavlis? [/citace]

Ne, ne, ja mam vlastni chovance :-) :-) :-)

Jeste se starat o Sroubka - to je jako hlidat pytel blech :-D :-D

Tak to jsem rád, že jsem se mýlil! Klidnější budu určitě, protože mi to nějak nešlo dohromady, že zrovna vy by jste se takto prezentovali.

Petrův!

[citace]gadus napsal:

Tak to jsem rád, že jsem se mýlil! Klidnější budu určitě, protože mi to nějak nešlo dohromady, že zrovna vy by jste se takto prezentovali.

Petrův![/citace]

:-D:-D:-D:-D:-D

Pirátskou vlajku už má sbalenou v baťůžku :-D:-D:-D:-D

Už se to kvapem krátí...

8-)8-)8-)8-)

Olda...

8-)8-)8-)8-)

Zdravím pánové,

nabízím jedno volné místo na Soroyu Vaagan. Termín: 30.06. - 10.07.2013. Vše je dokonale organizováno dle zkušeností z minulých výprav včetně luxusní dopravy . Sjíždíme se vlastně z celé republiky od Brna přes Žďár a nakládáme se na Okřínku u Poděbrad. V případě dalších informací jsem k dispozici na kubicekpet@gmail.com nebo na tel.:602541282 Kuba

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.