Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Nejsou to sice zprávy z Norska, ale musím vám napsat, že náš Dream team SOROYA 2013 se včera definitivně rozhodl navštívit Soroyu i v roce 2014. ;-);-);-)

Ať tedy žije "Dream team SOROYA 2014" !!!! :-D:-D:-D

[citace]Rk napsal:

Tak včera večer se nám zadařilo, po osmé hodině se tresky probudily a během asi dvou hodin jsme měli plnou loď i s bednami (vlezou tam jen dvě).Celkem jsme chytili 20 kousků, dvě největší měly 118 cm a 17-18 Kg. Není to sice žádný zázrak proti tomu co tady chytili kolegové, ale my jsme spokojení.Pár fotek dávám následně.

[/citace]

Paráda tak jste se do nich trefily.větší ještě třeba příjde hlásí dobrý vítr. a když ne tak dráždit halíky na mělčinách. Jinak Rade pěkný nový oblek. Tak ať se daří a přeju ať příjde i pěkný halík :-P:-P

Ten leopard fakt super, kolik měřil a z jaké hloubky? Velká gratulace. My už dnes za 14, jsme natěšení jak malí kluci:-P:-|:-D

[citace]Sim napsal:

Povedl se i Leopard

[/citace]Pěknej ano, ale nepsal tu někdo že jsou Leopardi chráněný ??

Ahoj kamarádi,

tak konečně mám volno a můžu napsat. Pár pěkných tresek jsme chytily v úterý, fotky přidám. Na moři mě postihla Šroubelínová viróza, ale na pověstný Šroubelínův vrh nedošlo, ustál jsem to. Od středy už nechytám partia jezdi beze mne. Přišel za mnou Ahmed, že má nemocný obě kuchařky jestli někoho neznáme , že prý na brigádu do soboty. Tak jsem to vzal. Nakonec vařit v Hasviku v hotelu, 600 km za polárním kruhem, no neberte to.Teď už mám volno, před hodinou jsem umyl nádobí...

Jinak se nic velkého nepovedlo na Vaganu jsou pěkné úlovky. Počasí drží a je moc pěkně. V noci opět vyrážíme tak se z kuchyně vrátím k lovu ryb.

Pandion

U Ahmeda v robotě

2 Pandion

aby se kluci nakonec i bez tebe nevraceli domů :-)

Obecná 123cm, 15kg, 90m, SG

Obecná - kolega Jirka

Kočička - Jirka st.

Treska 15 kg - druhá loď.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!