Průběžné zprávy od Zoka :
Pátek – zkušební lov, všechno zatím na pilkra a červený papriky, roybata jsem tam koupal dvě hodiny ale zatím bez úspěchu. Dneska máme slíbeno od Johana, že nás vezme s sebou, tak uvidíme, jak se to vyvrbí. Nachytali jsme spoustu ryb do metru i kelery, to tady vloni nebylo.
Sobota – udělali jsme vyjížďku na kutru,žádný velký zázraky se nekonali, ale to počasí je jak v Chorvatsku. Sluníčko, vítr 3 – 5 m/s, limit skoro nachytán. Teď ještě podráždit trochu halibuty a budu velice spokojen. (PS nad roybaty zatím s přehledem vítězí klasika jedna paprika + 750 pilkr)
Neděle – dneska jsem se zabejčil a koupal jsem celý den roybaity. Kdybych nad ním neměl papriku měl bych dneska jen jeden záběr. Vůbec to nechápu, vloni nejúspěšnější návnada. Zkoušel jsem sledě a makrelu i toho malýho 200g krasavce a jen jeden záběr. Ale máme už nachytáno, tak všechen čas věnujeme experimentům. Kluci tam mají pilkry nebo Giant jig heada a na fotkách vidíš co tahají. Zatím jen závistivě pokukuji a vyhlížím svojí trofejku. Moje dnešní nej na papriku 115 cm.
To je paráda, mít za necelé 3 dny nachytáno a pak si už jen užívat.
😀