Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

To Pafka: Bacha na ten tým z RN,měli jsme tu čest v loni. Jen kecaj, chlastaj, pak se vyfotí s rybama od Ornulfa, prdnou to na web a zase kalí.......a pak je Staňa nosí do auta po jednom....

:-D:-D:-D:-D

A ten nejmenší je ze všeho nejhorší.......

[citace]bestik napsal: Pafka napsal:

počítáme s 1 lůžkem na protažení zad během jízdy

Uz jsem na podobny model narazil na rn.cz vicekrat. Jak odpovida spani za jizdy na luzku v aute bezpecnostnim predpisum jednotlivych zemi?[/citace]

Spát můžeš, ale musíš být připoutaný. Což v poloze vleže není dost dobře možné a hlavně pohodlné. Jezdí nás 5 ve dvou autech. Řešíme to tak, že v jenom autě jsou dva a zadní sedačky jsou vyndané a veze se víc věcí, druhé vozidlo je méně naložené a na zadních sedadlech je místo, takže kdo tam sedí, může se i natáhnout. Na vyspání dorůžova to není, ale nějaká ta hodinka se naspat dá a člověku to pomůže.

V každém případě je to ale proti předpisům a každý jen na své vlastní nebezpečí. Když tě při tom chytnou policajti, tak je to za pokutu.

[citace]Dorsak napsal:

To Pafka: Bacha na ten tým z RN,měli jsme tu čest v loni. Jen kecaj, chlastaj, pak se vyfotí s rybama od Ornulfa, prdnou to na web a zase kalí.......a pak je Staňa nosí do auta po jednom....

A ten nejmenší je ze všeho nejhorší.......[/citace]

Ten malej bude mit z tveho prispevku urcite velkou radost :-D:-D:-D:-D:-D

to Pafka: nemyslel jsi čestnýho člena pražskýho klubu, že ne ;-)

Co ja? Dorsak :-D:-D:-D

Jinej malej v teamu RN neni :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal:

Co ja? Dorsak

Jinej malej v teamu RN neni [/citace]

Tak a dost už!!Jaký nejmenší,jaký malý???!!!!:-D:-D:-D,radost mám obrovskou...

Mě nejde dostat z vody,to je můj problém....8-)8-)8-)

Chlapi je už na SOROYi v Hasviku udělaná nová filetárna? Ahmad před dvěma lety něco říkal, že to předělají s tím baráčkem. Dneska za 61.

Voľné miesta!

Uvolnili sa nám 3 miesta Soroya - Vaagan, termín nástupu 20.05. - 30.05.2013( 6 miestny apartmán, 2xloď Kvaerno 19 feet 50Hp ), bližšie na t.č. +421905618392.

Sten76- Milan, uvedomuješ si,že budeme na Soroyi hneď po RN a to bude prázdna voda. Ale keď nám to "šroubek" dobre zakŕmi,tak to by bolo iné.

no jak tak pozerám Sørøya hlási extrémne počasie ... silná víchrica až veterná búrka ... he,no kto je tam? :-)

51:18:17 :-D:-D:-D:-D

Nejsou to miry nejake pubescentky, ale doba do odjezdu :-D:-D:-D:-D:-D

Pafka- Roky-dni-hodiny?

To by me piclo :-) :-)

[citace]Sten76 napsal:

Chlapi je už na SOROYi v Hasviku udělaná nová filetárna? Ahmad před dvěma lety něco říkal, že to předělají s tím baráčkem. Dneska za 61.[/citace]

Na Soroya je uděláné nové molo....staré šlo pryč a už je nové..

Soroya,taky neskutečné počasí...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.