Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 23°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 21°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Kime tu predposledni fotku hod na MRK ... bude sranda :-D:-D:-D

Jinak moc pekne kousky. GJ

Leopardi začínají najíždět

Krásný leopard!! Ještě tak vědět přesně kam na ně. ;-)

Do rybího království odjíždím za 11 !!!:-D:-D:-D

Já už jsem zbalený a doma si klepou na hlavu...:-D:-D:-D:-D,sice nevím proč a nebo co jsem špatně udělal,dyť mám pouze malů hromádečku v pokojíčku...,ale asi to bude tím,že máti opět šlápla prý na nějaký háček...dál to nebudu komentovat....:-D:-D:-D,před háčkem bylo ještě jedno slovo...:-D:-D:-D:-D.

A to jedem až za...53dní:16hodin:20min.

Musis hackum zabrousit spicky do kulata a mamka bude mit klid :-D:-D:-D:-D:-D

Další možnost je mít uložené hlavičky a háčky odděleně.

Šroubu a co kdyby si dal mamince "kanady". Ve vojenském prostoru se určitě seženou levně:-D

Foto z Hasfjordu asi 14 staré, Ornulf prohazuje cestu ke koním, aby neumřely hlady.

Sorvaer dnes

Zítra nabalit a ve středu směr Soroya!!!:-D

[citace]Martas napsal: Zítra nabalit a ve středu směr Soroya!!![/citace]

Já už mám nabaleno od listopadu a jedu až v červnu.:-D

Přátelé lační Soroyi - s největší pravděpodobností (na 90%) nám vypadne 1 člen teamu na letošní Soroyu (bude upřesněno nejpozději do 15.5.2013).

Termín 28.6.2013 kolem 11:00 hodin odjezd z Prahy (nebo ráno kolem 08:00 z Hradce Králové)- 12.7.2013 odpoledne návrat do Prahy a dále pak do HK

Jedeme Mercedesem VITO s vozíkem (počítáme s 1 lůžkem na protažení zad během jízdy), trajekt Sassnitz - Trelleborg a dále Švédskem na sever :-D.

Ubytování Soroya Nielsem Hause, 2 lodě Kvaerno 50hP.

Předpokládaná kompletní cena za ubytování, lodě, jídlo, pití, naftu, benzín, trajekty atd. kolem 30.000,- Kč na osobu (nejvíce bude záležet na spáleném benzínu do lodí, ostatní se dá odhadnout vcelku přesně).

Bonusem tohoto termínu je přítomnost teamu Rybolov Norsko v čele s Michalem Simčem, Pavlem Brázdou, Šroubkem a dalšími pohodovými lidmi z jejich party). Případní zájemci písněte SZ. Pafka

[citace]Pafka napsal:

počítáme s 1 lůžkem na protažení zad během jízdy[/citace]

Uz jsem na podobny model narazil na rn.cz vicekrat. Jak odpovida spani za jizdy na luzku v aute bezpecnostnim predpisum jednotlivych zemi?

špatně :-(

Ale vzhledem k dálce je to asi nezbytné :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.