Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 3°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Včerejší halík nás tak nakopl, že jsme zahodili pilkráky a šli vláčet. Bohužel nic nad 110 cm :-D, Soroy je opravdu o leven někde jinde, než ostatní lokality a to už mám něco naježděné.

[citace]Preparator napsal:

Několikrát za den se chytne ještě treska která je nevytřená, ale už jen opravdu náhodně. Takové ryby jdou zpět.

[/citace]

Palec nahoru, kolegové. 8-)8-)8-)

krásný výřad, gratulace :-):-)

Včerejší halík nás tak nakopl, že jsme zahodili pilkráky a šli vláčet. Bohužel nic nad 110 cm , Soroy je opravdu o leven někde jinde, než ostatní lokality a to už mám něco naježděné.

[/citace]

Krásně nás udržuješ v napětí a stupňuješ touhu se tam vydat, luxusní úlovky.

[citace]Sim napsal:

Preparator napsal:

Včerejší halík nás tak nakopl, že jsme zahodili pilkráky a šli vláčet. Bohužel nic nad 110 cm , Soroy je opravdu o leven někde jinde, než ostatní lokality a to už mám něco naježděné.

Ano,ve srovnání se středním Norskem je to co se týče tresek obecných,halibutů,vlkoušů někde jinde.

Tvoje první návštěva Finnmarku?

Krásné úlovky Láďo gratuluji . Takovej počet halíků v tomto období je obdivuhodný ,palec nahoru . Z jaké byli hloubky ???

Právě jsem se vrátil, dnes uloveno 20 a 26kg , Bomba

26Kg

20Kg

Právě nás stavěli na hranicích.... Vše Ok kontrola v pořádku.. Můžete pokračovat v cestě....

[citace]pavlis napsal:

Právě nás stavěli na hranicích.... Vše Ok kontrola v pořádku.. Můžete pokračovat v cestě.... [/citace]

Díky za info, a ještě jednou Děkuju za pomoc.

Pavlis a spol. -super parta!!:-D

Preparator.

Co to je za červenou gumu ?

Nějaká novinka ?

26Kg[/citace]

masakr!!! gratuluju, Dufkovky tedy fungujou ....:-D

26Kg[/citace]

trošku to rozepiš, hloubka atd .... kde vlastně chytáte, u hasviku nebo směrem k šelfu na breivikboth?

Pro Pavlis jestli si to ještě přečteš.mohl by jsi mi zjistit gps polohu toho odpočívadla nad tím mostem ve švédsku ze kterého jsi sem dával fotku když jste jeli tam?chtěl bych si tam v létě udělat zastávku ale nepamatuju si kde přesně to je ať nestavíme chvilku před tím.předem děkuji Radyn.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!