Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,857 odpovědí. Do diskuze (145 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sroubek282 a poslední změna proběhla před 11 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,836. až 2,850. (celkem z 2,858)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Lubomir napsal:

Stále krásne ryby, Soroya láka stále viac. Už sa fakt teším.Len tá cesta tam a potom hlavne späť. To už nie je ani dobrodružstvo, ale utrpenie. Pozná niekto návod, ako cestu autom zvládnuť lepšie?

Pro mě dovolená začíná usednutím do auta.

Jak to zvládnout?

1, Super parta

2, Dostatek řidičů – 6 je ideal

3, Pohodlné auto s postelí, LCD televizí a velkým hardiskem

Potom je to super zábava

😎

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Hasfjord dnes po obědě

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Lubomir napsal: Stále krásne ryby, Soroya láka stále viac. Už sa fakt teším.Len tá cesta tam a potom hlavne späť. To už nie je ani dobrodružstvo, ale utrpenie. Pozná niekto návod, ako cestu autom zvládnuť lepšie?

1. Velké auto, půjčujeme Ford transit a 6 lidí do něho

2. Perfektní parta, která se vzájemně zná (hádky zcela znepříjemní celý výlet, naopak, sranda a “štengr” pomáhají zapomenout na čas a únavu.)

3. Jezdit s časovými rezervami a asi po 2h zastávka. (výměna řidičů)Jezdit v časových tísních je velmi špatná alternativa.Sem bych připojil i zdánlivou maličkost- mít neustále dostatek PHM. Nepřeji nikomu tankovat s 1l v nádrži.Vozíme kanystr, který určitě odstraní dosti obav či hlubokých stresů.

4. Jet trajektem delší čas (spoň 6h, kdy člověk něco zaspí). Budoucnost vidím v cestách přes Gdaňsk-Stokholm. Aspoň pro Moraváky a Slováky.Cesta se super rozdělí a před sebou není jizda autem nad 24h.(reálně asi 10h,trajekt,20hodin). Na lodi relax a nasedáš, jako bys nejel.

5. Minimálně 3 řidiči, ale to pohodlí moc neřeší, spíš možnost spánku řidičů. Jsou kluci, co sjedou do Rostoku na jeden zátah.

6. Zásadně jezdíme bez požívání alkoholu a dobrou “baštou”

7. Tam jezdíme s nadějí, zpět s pěknými vzpomínkami!

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Z Nynashamnu u Stockholmu je to “nahoru” cca 1800km.Spočítejte si,za jak dlouho to s přestávkami ujedete. Na trajektu z Gdansku se pro mě stráví zbytečně mnoho času (v podstatě jeden den cesty navíc),spát se dá kdekoliv po cestě a nebo způsob který uvádí Sim.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Sim napsal:

Lubomir napsal:

Stále krásne ryby, Soroya láka stále viac. Už sa fakt teším.Len tá cesta tam a potom hlavne späť. To už nie je ani dobrodružstvo, ale utrpenie. Pozná niekto návod, ako cestu autom zvládnuť lepšie?

Pro mě dovolená začíná usednutím do auta.

Jak to zvládnout?

1, Super parta

2, Dostatek řidičů – 6 je ideal

Potom je to super zábava

Ještě bych dodal dobrá strava každý den teplá:-):-):-):-)

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

meky, Tvojím odporúčaním sa riadim už asi 7 rokov a absolutne s tebou súhlasím a tiež doporučujem.:-D

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

pro ZM- ono záleží na úhlu pohledu. Cesta se dá třeba z běžných 40h zkrátit na 35, ale s vyplazeným jazykem. Cesta je pak utrpením. Já a spousta jiných v autě prakticky neusne a jet 35h téměř v tahu je pro mě zcela likvidačních. Pojedu raději 50h a dojedu téměř v pohodě. S rybama je to horší, ale 50h se i s rybama dá jet.

Je to věcí názoru, buď stáhnout cestu na minimum, nebo déle na pohodu.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dnes ráno výhled z Hasvik hotelu

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Pro Mekyho – je mi to jasné…Spaním po cestě jsem myslel někde v kempu,kde nemusím být tak dlouho jako na trajektu,kde je sice sranda,ale nemohu si odjet kdy chci.

bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

Sim napsal:

Jak koresponduje postel v aute s bezpecnosti a dodrzovanim zakonu danych zemi?

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

sedím doma a bečím…sezona je pryč…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

a už pouze vzpomínky na letošní sezonu..:-?:-?

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Soroya dnes…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,836. až 2,850. (celkem z 2,858)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...