Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Halibuti jdou, tito jsou ze trojky.

A tento ústí Hasfjordu

Tady church hill

Dnes v podvečer halík 106kg 190cm

Krásné fotky, krásné ryby, paráda.:-P

Za týden tam bude řádit Šroubek a spol. Je nepochybné, že bude další příliv fot a pod. To počasí jim vychází skvěle.

[citace]kim napsal:

Za týden tam bude řádit Šroubek a spol. Je nepochybné, že bude další příliv fot a pod. To počasí jim vychází skvěle.[/citace]

Ahoj Franto, je pravda, že tam budeme, ale je to příroda a můžeme klidně vyhořet...:-):-):-). Foto a info určitě bude každý den. A nebudu na to sám. Sim a Honzak se do toho obujou za mne, protože já se budu věnovat mému druhému koníčku...8-O8-O8-O8-O

Dneska jsem ji donesl dom a hned ukrál...

;-)

Šroubes, to mi nedělej. Já se snažím něco zhubnout, držím v ruce jablko a Ty sem dáš takovou fotku:-D

Jinak držím palce abys chytil halibuta většího než jsi sám;-)

[citace]Vydra napsal:

Šroubes, to mi nedělej. Já se snažím něco zhubnout, držím v ruce jablko a Ty sem dáš takovou fotku

Jinak držím palce abys chytil halibuta většího než jsi sám[/citace]

Jablko nechcu a hubnout už vůbec ne.

Dík Ladine, možná se nějaký povede..určitě pro to uděláme všechno se Simem a Honzakem 8-)8-)8-)

:-DŠroubku musíš se pořádně vykrmit,aby jsi měl sílu na toho halíka!!!!8-)8-)

Péťo s touto proviantní výbavou je prakticky vyloučeno, aby halík nezabral. Budu Vám z jihu držet palce - nebudu u PC.

[citace]kim napsal:

Péťo s touto proviantní výbavou je prakticky vyloučeno, aby halík nezabral. Budu Vám z jihu držet palce - nebudu u PC.[/citace]

A my Tobě taky Franto...8-)8-)8-)

Taky bych potřeboval zhubnout, ale nějak to nejde, není vůle a už vůůůůbec ne, když uvidím něco tak dokonalého, jako je Šroubkova tlačenka. Péťo, pohodovou cestu a ty největší ryby o jakých jsi doposud jen snil!:-D:-D:-D

Tak co Šroubku, balíš, balíš? :-P My už skoro taky.:-(

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.