Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 20°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 25°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 14°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

SOROYA 2013

« Předchozí 1 … 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 … 191 Další »
Pafka
14.01.2013 ID: 525057

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

0
Odpovědět
Pafka
09.08.2013 ID: 1069353

Ještě není od věci ji zabalit do alobalu, který zpomalí únik chladu :) :) :)

0

Odpovědět

bestik
09.08.2013 ID: 1069356

[citace]PEN napsal:

A trofejka se může kuchat? Pokud vím tak musí být kompletní! [/citace]

To je pekna kravina vozit trofejku s vnitrnostmi... Chtel bych videt, jak to vypada, kdyz zacnou nekde cestou vnitrnosti rozmrzat.

"Cela" je dle meho nazoru mysleno to, ze je od hlavy k ocasu vcelku. Tzn. neni nafiletovana nebo jinak nakrajena.

0

Odpovědět

Sim
09.08.2013 ID: 1069357

[citace]sojcik napsal:

Návod na převoz trofejní tresky do ČR:

1. Ulovte trofejní rybu, vykuchejte ji, obalte fólií a hluboko zamražte, pokud možno v rovném stavu.[/citace]

Takto vozíme i halibuty do 50kg.

0

Odpovědět

Sim
09.08.2013 ID: 1069359

Alta river, 25kg

0

Odpovědět

honzak
09.08.2013 ID: 1069360

Krásný losos:-D:-D

0

Odpovědět

Vojtko
09.08.2013 ID: 1069369

[citace]sojcik napsal:

Návod na převoz trofejní tresky do ČR:

1. Ulovte trofejní rybu, .[/citace]

Tak a toto je najťažší bod návodu :-D:-P:-E:-D

0

Odpovědět

Milan Sojka
09.08.2013 ID: 1069384

[citace]PEN napsal:

A trofejka se může kuchat? Pokud vím tak musí být kompletní! [/citace]

Ryba s vnitřnostma se vozí, když jí chceš vypreparovat celou. Vykuchanou ti už ji nevypreparují. Já dnes odnesl hlavu k preparátorovi a za cca 2990,-Kč + 350,-Kč za štítek by to v říjnu mělo být. Kdybych jí chtěl celou, tak to dělá 75,-Kč za 1 centimetr, takže by mne to vyšlo na více než 12 tis. Kč a to už je trochu moc. Ale nějakou menší zajímavou rybu (halibut, okouník, vlkouš) bych příště možná celou zkusil vzít.

0

Odpovědět

sroubek282
09.08.2013 ID: 1069385

Kluci preparace ryb atd..prosím do zajímavostí,ale jinak jsem si rád početl..super..8-)8-)8-)8-).Jen tak dál,zajímavé počtení o preparaci.

0

Odpovědět

sroubek282
09.08.2013 ID: 1069389

Světlo na Soroy v září,kdy tam budeme..

0

Odpovědět

Ivan
10.08.2013 ID: 1069402

http://www.altaposten.no/incoming/article8068353.ece

nepíšu odkial boli,ale si dobre zarobili :) tak to vypadá že kivilompolo je často kontrolované ....

0

Odpovědět

sroubek282
11.08.2013 ID: 1069417

červenec..

0

Odpovědět

sroubek282
11.08.2013 ID: 1069418

na toto dlouho nezapomenu a ne jenom jááá...

0

Odpovědět

Ivan
11.08.2013 ID: 1069430

http://www.vgtv.no/#!/video/66575/glupsk-breiflabb-fanget-fisker-i-averoey

aj takto sa dokáže zahryznúť rybka do ruky tu v norsku :-D:-D:-D

0

Odpovědět

honzak
11.08.2013 ID: 1069432

Když už tu řešíme preparaci ryb může mi někdo poradit opravdu dobrého preparátora? máte někdo tip popřípadě foto? Dík Honzak

0

Odpovědět

Preparator
11.08.2013 ID: 1069433

mám nejlepšího,až budeš mít chvilku tak mě brnkni

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 … 191 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.