Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,857 odpovědí. Do diskuze (145 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sroubek282 a poslední změna proběhla před 11 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,266. až 2,280. (celkem z 2,858)
  • Autor
    Příspěvky
  • #69353
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

    Ještě není od věci ji zabalit do alobalu, který zpomalí únik chladu 🙂 🙂 🙂

    #69356
    bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

    PEN napsal:

    A trofejka se může kuchat? Pokud vím tak musí být kompletní!

    To je pekna kravina vozit trofejku s vnitrnostmi… Chtel bych videt, jak to vypada, kdyz zacnou nekde cestou vnitrnosti rozmrzat.

    “Cela” je dle meho nazoru mysleno to, ze je od hlavy k ocasu vcelku. Tzn. neni nafiletovana nebo jinak nakrajena.

    #69357
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

    sojcik napsal:

    Návod na převoz trofejní tresky do ČR:

    1. Ulovte trofejní rybu, vykuchejte ji, obalte fólií a hluboko zamražte, pokud možno v rovném stavu.

    Takto vozíme i halibuty do 50kg.

    #69359
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

    Alta river, 25kg

    #69360
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

    Krásný losos:-D:-D

    #69369
    Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

    sojcik napsal:

    Návod na převoz trofejní tresky do ČR:

    1. Ulovte trofejní rybu, .

    Tak a toto je najťažší bod návodu :-D:-P:-E:-D

    #69384
    Milan Sojka
    Účastník
    (28 odpovědí)

    PEN napsal:

    A trofejka se může kuchat? Pokud vím tak musí být kompletní!

    Ryba s vnitřnostma se vozí, když jí chceš vypreparovat celou. Vykuchanou ti už ji nevypreparují. Já dnes odnesl hlavu k preparátorovi a za cca 2990,-Kč + 350,-Kč za štítek by to v říjnu mělo být. Kdybych jí chtěl celou, tak to dělá 75,-Kč za 1 centimetr, takže by mne to vyšlo na více než 12 tis. Kč a to už je trochu moc. Ale nějakou menší zajímavou rybu (halibut, okouník, vlkouš) bych příště možná celou zkusil vzít.

    #69385
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

    Kluci preparace ryb atd..prosím do zajímavostí,ale jinak jsem si rád početl..super..8-)8-)8-)8-).Jen tak dál,zajímavé počtení o preparaci.

    #69389
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

    Světlo na Soroy v září,kdy tam budeme..

    #69402
    Ivan
    Účastník
    (85 odpovědí)

    http://www.altaposten.no/incoming/article8068353.ece

    nepíšu odkial boli,ale si dobre zarobili 🙂 tak to vypadá že kivilompolo je často kontrolované ….

    #69417
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

    červenec..

    #69418
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

    na toto dlouho nezapomenu a ne jenom jááá…

    #69430
    Ivan
    Účastník
    (85 odpovědí)

    http://www.vgtv.no/#!/video/66575/glupsk-breiflabb-fanget-fisker-i-averoey

    aj takto sa dokáže zahryznúť rybka do ruky tu v norsku :-D:-D:-D

    #69432
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

    Když už tu řešíme preparaci ryb může mi někdo poradit opravdu dobrého preparátora? máte někdo tip popřípadě foto? Dík Honzak

    #69433
    Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

    mám nejlepšího,až budeš mít chvilku tak mě brnkni

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,266. až 2,280. (celkem z 2,858)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...