Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Naki je ta nejlepší asistenční služba. kam se na něj hrabou v centrále v německu.:-D Zajímalo by mě kdyby tam člověk zavolal na Fordovu asistenci že má takový makový problém a je na soroy. za jak dlouho by to vyřešily?:-P

Šroubku, Ty máš, ale supr ochranku.:-P:-P:-P

To JAKABO: Tak, to špatné máte již za sebou a nyní už jen to příjemné. Přeji hodně krásných ryb a samé krásné a pohodové další dny.:-P:-?:-P

to Kočka:kdyby se to stalo Tobě,tak by jsi asi taky neměl radost a ještě takovou dálku od domova..nehledě na to,kde auto opravit..

Naki jsi kabrňák za tak rychlou odezvu a náhradní díly..[/citace]

Vůbec jsem to nemyslel špatně, jestli to tak vyznělo, tak se hluboce omlouvám!!! :-|

O 9.30 tu máme dnes partiu na trajekte a s ňou náhradné diely a ideme dať auto dokopy.Otestujeme,vyskúšame a potom hor sa na ryby.Dnes podľa predpovede má byť 4m/s,tak by to išlo.

Brosmy ťaháme stále.Akonáhle sa pilker dotkne dna,už je tam.

Chvílema to vypadalo, že šroubka neuživíme ...

Zdravíme všechny rybáře a nejen ty na Soroya! Zdravíme hlavně Simíra Sima, druhého nejlepšího rybáře ČR (první je pochopitelně Kuba Vágner) Dorazili jsme ze Soroya a přinášíme video z tříhodinoveho masakru na Soroya, kvůli kterému tam všichni jezdíme!! Hodně pozdravů posíláme Ahmadovi do Hasviku![yt=3mKlpAbpwhg=yt]3mKlpAbpwhg[/yt]

tak to je peckový video .... :-) co dodat nádherna !

Mě uživit nešlo,ale Sima nešlo uchladit... :-):-):-)

Po příjezdu na Soroya usnul....

:-D:-D:-D

a tak nás vítala Soroya v první den příjezdu...

to Jakabo:jak dopadla oprava auta?A co ryby?Daří se všem na Soroya?

Dnes sa nič nezlomilo,nič nezhorelo.NAKI auto je opravené.Ešte vymeniť rozvody,vyvložkovať valce,vymeniť tlmiče a je to.

Dnes sme nachytali pekných kelerov 80-90cm, tresky obyčajné-naj.100cm.Som spokojný,lebo nemusím ísť domov po vlastných.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.