Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

[citace]Pafka napsal:

Podle vyrazu v ocich a neuslintanych hub tomu moc neverim :) :)

[/citace]

No fakt je ten, že na to koukají, jako když někdo umřel. :-D:-D:-D:-D

Tak sa nám to rozbehlo na Soroyi.Najprv sa nám podarilo zrušiť NAKIMU auto.Naki je super chlap a hneď nám po druhej partii poslal diely.Inak ideme domov asi po vlastných.

Potom som ja skoro zrušil Ahmadovi loď,a dal mi novú.

Keď sa darí,tak sa darí.Pridám plyn a urvalo sa to- samo.Ja nič,to chyba zvaru.

Potom Litevci,ktorý boli asi 30km na mori,začali nosiť tresky veľké ako stromy.Ani som nefotil,lebo sa mi nezmestili do objektívu.

Ahmad hovorí,čím ďalej tým väčšie ryby.Tak sme boli len asi 22km a boli menšie.

Tento odvážny chalanisko z Prahy sa pri žalúdočných problémoch dva krát dovracal,ale tresku vytiahol.Prut z ruky nadal ani ze boha.

Občas nejaký "červený ďábel".

Uvidíme,čo zničíme zajtra.Na ryby pôjdeme asi 35km,aby boli najväčšie.

Neviem,či je ešte tak ďaleko vôbec voda.Ale ryby sú tam väčšie,ako chytil Sim.Jedna loď povezie asi len benzín.

Druhý kolega z lode-je z Dečína-už odthol,čo sa dalo.Miesto pilkra už má ako záťaž kameň.

"Druhý kolega z lode-je z Dečína-už odthol,čo sa dalo.Miesto pilkra už má ako záťaž kameň."

Hlavně že to není ten... močový...:-P:-P:-P

A jako vždy všechno se jistě v dobré obrátí. To je Soroya: dává i bere... chtěl bych mít korunu za každý pilkr, co tam odpočívá na dně;-)

Když se daří, tak se daří. Ať se to brzy v dobré obrátí! Zajímají nás fotky ryb, ne proražených van :-?

[citace]Mr.Kocka napsal: Když se daří, tak se daří. Ať se to brzy v dobré obrátí! Zajímají nás fotky ryb, ne proražených van [/citace]

No jak koho :-D8-):-E

[citace]JAKABO napsal:

Tak sa nám to rozbehlo na Soroyi.Najprv sa nám podarilo zrušiť NAKIMU auto.Naki je super chlap a hneď nám po druhej partii poslal diely.Inak ideme domov asi po vlastných.[/citace]

Tak to je nepříjemné..co jste dělali??

Držím palce a hodně štěstí..

to Kočka:kdyby se to stalo Tobě,tak by jsi asi taky neměl radost a ještě takovou dálku od domova..nehledě na to,kde auto opravit..

Naki jsi kabrňák za tak rychlou odezvu a náhradní díly..8-)8-)

malý s velkýma na Soroya... :-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.