Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

No my sme tu len do počtu.Aby bolo na Soroy viac ľudí.Dnes veľký výjazd na šelf a otvorené more,kamarátove okamžité zakŕmenie rýb a ústup do kľudnejších vôd.

[citace]karelsvoboda napsal:

to dosky: díky :)

to pafka: trojhaky kdyztak vymenime diky. A nechavali jste na roybaitech jen jeden trojhak nebo ste si pridali druhy? Oni uz se ted prodavaji jen s jednim.[/citace]

My jsme taky pouzivali letosni modely s jednim trojhakem, 2.tTrojhak jsme nepouzivali :)

2 trojhaky, 2x vetsi sance na vazku :-) :-)

[citace]jaro1 napsal:

troll?[/citace]

Podle legendy obr, ktery kdyz prechazel Vättern a byl uz na druhem brehu, tak uslysel krik sve zeny, ktera nemela tak dlouhe kroky a nedokazala to. Obr vzal trs travy a hodil jej do jezera. Vznikl tak ostrov Visingsö a obrova zena presla na druhy breh. Drevena socha obra stoji u dalnice E4 v Huskvarne (de facto severni predmesti Jönköpingu).

[citace]Mikula napsal:

Po nějaké době se opět hlasíme z Hasfjordu. Počasí se udobřilo. už tolik nefouká. Dnes jsme byli na vodě skoro celý den. Zoufale tu chybí "bednové" tresky. Celkově je ryb méně než loni. Na kelery jsme nenarazili zatím vůbec a kočky berou ve 100 metrech (dnes tři). Ve večerních hodinách přišla treska na otevřeném moři - 132/20,5[/citace]

Pepo, gratuluji, krásná ryba i foto!

Dnes sa podarilo našej druhej posádke treska 137cm-25kg,127cm-18kg a niekoľko metroviek.Chytilo sa pár dvojškvrniek/s každej strany má jednu škvrnu/,nejaké miene.Foto není,lebo točili s kamerou.

Zajtra tam máme 10m/s a nejaké prehánky.Tak ideme na vodu až poobede.

to bestik

děkuju, hezký příběh, o kousek dál byla lochneska, která se mi do záběru nevešla celá, proto jsem ji nepublikoval, předpokládám, že ta s norskými bájemi nemá nic společného:-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal:

husky19 napsal:

Ahoj Pafko, vzhledem k tomu, že jsme něco podobného už zažili, zajímalo by mne, není li to tajné, kolik jste v bedně převáželi?

Kolik bylo pro celníka ještě akceptovatelné??

Poslal jsem ti SZ[/citace]

Ahoj Pavko, taky by mě to zajímalo, protože my jsme si dokupovali i nadlimit v bílých bednách. Dík Radek.

Útok Vlkouše na kameru

[yt=UfMfscwb1kk&feature=yt]UfMfscwb1kk&feature[/yt]

[citace]JAKABO napsal:

[/citace]

Ahoj,

jak jste je chytili?

Pavel

Naposled zdravíme všechny, hlavně ty, co trpí kvůli nekončícímu špatnému počasí na Soroya! V 18:15 jsme se rozloučili ze Soroya a vyjeli trajektem směr pevnina. Včera jsme se celé odpoledne věnovali pouze a jen halibutům a kočkam. Par ryb se povedlo! Celkové zhodnocení akce je takové, že fishing luxusní, ale díky opravdu špatnému počasí velmi krátký! Z 5 možných dnů jsme chytali celý pouze jeden den, pak jedno odpoledne! Párkrát jsme vyjeli před Hasvik, kde jsme chytali na place o velikosti fotbalového hřiště a to jen díky Ahmadovi, který nám dovolil parkovat loď, jak počasí umožňovalo výjezd! Všem partám, co zůstali přejeme dobré počasí a pěkné ryby! Ayashifishing & Hektor

[citace]Sim napsal:

Útok Vlkouše na kameru

[/citace]

Paráda, to se jen tak nevidí, blahopřeji k záběru

;:-P

Mira má brutální výraz.

5dni je fakt málo na Barentsovo moře.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.